Sunday, 23 November 2008

My Sunday Weekend

Hari ni..ada snow ciput-ciput..

So, me and hubby decide to have some grocery and lepak-lepakking ajer..
Again, since the weather is quite cold, mommy decide to left Adam at home..
huks...eventhough mommy nak sangat bwk Adam keluar..tapi sokay la..
kang demam pulak. So, returning from Sainsbury's, mommy main-main ngan Adam sambil take few piccas...hehheeh...sedar tak sedar..dah masuk 9 months Adam ni.

Damia and Danial dah kene paksa tido..kalo tak, nanti dorang wat bising...

So..this is My Adam ...kene tinggal pun cool jer...


Kalo nak amek gamba die..mesti sebuk nak pgg camera..
nasib mommy tak beli SLR..


Apesal rambut saya tak banyak mommy.......




Damia yang tak tidor2.....


Adam is sooo attached to Damia...Damia nak tido, die pun sibuk nak tumpang bed Damia..
Nasib baik akak layyannnn jer..




Semua orang dah tido...hanya saya yang berkuasa...yeahhh...


Owhh...lupa nak ckp, basically ni gambar2 Adam ni ber'background'kan rumah baru kami...lapang jer kan... =)

5 comments:

ARNI YUSNITA AHMAD said...

damia is so cute, copy ur face!!

comey_lote said...

cutenye budak2 nih..rasa nak gigit je..damia pakai skirt ke kain sarong tuh?

sini snow lebat jugak semalam(sunday) tp pg ni nampak dah cair

Sufee said...

comey lote:
Damia pakai kain sarung akak, biaser la dia tanak tido, so mcm2 die nak main..

Arni:
hehehhe...TQ Arni, tp selalunya org kata ikut muka Daddy dia.

II riEnAsHaM II said...

weh ct...comey2 lote laaa anok2 mung..tu laaa mugo dok negeri mat sallehh dih..tp aku segho banyok supo mung laa anok2 mung nih..

SNS said...

damia pakai kain batik! hahaha...
comel la adam!!!!