Monday, 15 December 2008

Arwah



Yang sangat aku rindu…
Nak2 skang ni…xmas sale…
apakah kaitan nyer?hehehe

Duhhhh..

Susahnya menahan diri daripada meninjau…
Bila tanya hubby…
Katanya nak tempah kat tokey yang sama…
tu kata die kat MALAYSIA..huks…
Xmas sale ni…mcm mengancam jugak offer dia….
Cantik dan murahhh….
Maksud saya..harga yang mampu la dibeli…

Aihhhh….

Dah almost setahun dah dia pergi..
Mmg ayam la pekerja hotel ittew…
sape suh ttinggal kan..dush!
Ituh la dunia..dah la org kapir lak tuh
Mana nak kesah…
Semenjak arwah pergi…
Saya tak pernah pun pakai yang lain
Arwah tetap dihati….hehehe

Uwaaaaaaaaaaa….

Saya rindu cincin saya…
Setahun yang lalu
Bulan yang sama….
saya nangis…

uhuks…bila nak dpt cincin baru neh…

ok la…ok la…dengar ckp hubby…
kite buat baru, tempah kat kedai sama
design yang sama…exactly..
sbb?sbb itu wedding ring kami…
(walau die punya dah 2 kali ilang…)
Bila call kedai, sib baik die simpan semua details
Err…detail utk design n size segala la…bukan hape pun
Tapi lama gak nak amek masa…
Tu yg tak jadik tempah time balik ritu…

Apa-apa pun…

Saya rinduuuuuuuuuuuu…

Rindu nak pakai cincin..
Dah dekat setahun dah arwah pergi…
Tuh yg meroyan sikit aku neh…

ape-apepun...
alang2 topik aku rindu kan..
rindu gak kat meka2 ini..
jumpa plak gamba neh..



rindu la korang masak...
belle...thanks utk rahsia
resepi sambai tumis...
layyannnnn......


1 comment:

SNS said...

ish ish sufee ko rindu masakan ...bukan chef nya???