Tuesday, 9 December 2008

Kosong

Hati aku amat tidak tenang kali ini
sebab yang aku sendiri tak pasti..patutnya happy
12 Jan ni hari jadi aku...
mesti nak plan something yang best wif my family...


tapi...mcm something missing......
satu perasaan yang sangat2 aku pasti
macam aku rindu...
kerinduan yang teramat untuk..


No G (paling kayo setakat ini)
Mc Ann (dekat Norwich)
Mc Yah (Dr. yang sgt bekeng)
Mc Lah (ada kat KB)
Mc Jae (antara yg kawen awal..hihih)
Mc Ya (ade jumpa gak before fly ritu)
Mc Chah (Tok lawyer)
Mc Na (bilo nak mai nyohhh)
Mc Yanee (rakan blog aku neh)
Ainur (lama sangat lost contact neh)
Juhaida (Dr yang amat lembut)

rakan2 kat SMU(A)MMP dulu...
sib baik sorang ada kat Norwich...takbleh jadi nih..nak kene gi Norwich
rindunya nak jumpa2 dorang...mesti aku gelak besar..
dah lama tak gelak besar
skang aku tension..
kalu korang tahu, mesti korang nasihat aku macam2...
hehehhe...tak larat agaknya aku nak dengar....
yang pasti kite takkan benti ketawa...
ada saje citer yg kluar nanti...

*I miss you la guys...



Lagi..apa yang tak kene? semua bende rasa tak best.........


Zaman2 MRSM Jasin?
....owh ini sangat2 la bestnya..
alhamdulillah takde masalah nak contact dorang
most of them actively involved in cyber web!

ape ekkkk............
oowh...aku juga rindu kat minah duorang ni........Ajan n Farie...

huks...rindu nak borak2 smp larut malam sambil tgk ceiling
bincang pasal boyfie...Farie la...die ada bf time belaja dulu..
dorang ni..best buddy time kat UKM Bangi dulu
alhamdulillah in touch lagi..

*Jan, if it happen you read this blog...tahniah untuk pertunangan ko...sob..sob...ko ngan farie selalu ada in every important events in my life, bila time korang aku plak tercampak jauh kat sini...takpe...hanya doa aku kirim kot Royal Mail...heheh

extended rindu juga untuk geng2 rumah Fasa 1

Ejea (pandai masak ni)
Kak Ma
Kak Su (sangat tinggi orangnya)
Wawa
Le'aa

rindu la kat korang...kat mak2 lawak ni...
.....seronok...time paling best time belaja kat UKM dulu...

pastu dah zaman keje...

rindu kat osemate umah kat Selayang....hehehhehe

AidaRox
Nogha
Cikyie...

uwaaaaaaaaaaaa...rindu zaman2 gi main bowling sesama...huks...
time ni tak join UiTM lagi...


dekat uitm ini sangat aar complexnyer
tak mampu nak ungkapkan ngn kata2
zaman yg mengajar aku mcm2..
zaman aku belajar untuk menyesuaikan diri etc..
zaman ni juga zaman aku masuk alam rumahtangga...
time nih..jeles ngan hubby..die nyer crownie maintain je in contact even
semua dah banak n ada own femli..terasa ties frenship tuh kuat sangat..

and

yang paling pasti
perasaan aku yang tak pernah padam is.........

aku rindu one of cousin aku
kami sangat rapat..sangat2..sampaila aku kawen
terus mcm ada gap..
rindu nyer zaman berbalas2 surat dengan die hiks...
rindu zaman borak2 sampai larut malam
rindu masak2 ngan die time mak apak aku takde
rindu gi jalan2 ukur Kota Bharu ngan die
rindu carik baju raya sama2..rindu semua tu..
rindu nak share semua bende ngan die...uwaaaaaaaaaaaaa...
tapi kdaan tak mengizinkan...

*Long..behnyo kalu boleh wat supo dulu key?

hrmm...
apsal aku ni...nak kata nak P, baru lepas....pelik
kadang2 rasa hidup aku kosong sangat...
rasa macam takde kawan pun yer jugak...
tapi...aku rasa aku mcm ramai kawan...
aku rasa la kan...
blogging ni pun aku dpt few kawan baru..hheheh

sbb masalah aku ke?
takk...takk...bukan2...cuma rasa kosong.....
rasa cam sampah pun yer jugak..
tak henti2 nak nyusahkan orang...
sampai bila org sanggup nak dengar masalah kite?


bukan2...perasan ni lain..macam kosssonngg
rasa lonely sangat...rasa tak deserve to be happy...huks


maybe aku rindu kawan2 aku...
mudah2 han korang happy and dirahmati Allah selalu....aminn.....
aku percaya setiap sesuatu sudah ada kententuan dan hikmahnya..
I hope we will get together some other time, iAllah

10 comments:

Muslimah Perth said...

hehe..kalau tak P, Adam nak dpt adik lagi la tu ;p.. take care sufee...kalau aku kat uk, sure aku slalu lepak umah ko, bosan gak kat sini takde geng2 mcm dulu2...

S.u.F.e.e said...

hehehe...mesti best
aku mmg suka buang masa neh
pastu makan2...huhuhu..
bila la ek aku nak smp perth

C!kpuanmuda® said...

hi babe, u slalu di 'welcome' kan di blog ai.. no worries.. slalu ai jadi silent reader je kat blog u.. now dah tak silent dah :P

Ein said...

sis,

kalau sume kawan2 ko ade kat sana sure kot tak rasa mcm nie. dapat tgh tension2 blaja...bile ade kawan2 dapat release sket... nway, be strong sis! i will always pray for your happiness...

ieda said...

nama aku takde pun dlm senarai mung...cedih...takperlah, sobsobsob...sapa lah aku nih..

S.u.F.e.e said...

CPM: maseh2..nt ai nyemak lagi kat blog you...hehhehe...suka baca cara you tulieh..kelako

ein: itu lah ein..enjoy sgt waktu mrsm dulu kan, wpun agak stress ngan ujian yang benti2..tapi enjoy..heheh...miss you la E2-13, ewoks, enchanted, ex..exx...ape lagi ek

CP: oloh la CP weh..gelenya la tuh nok mmikir gituh...kalu aku rindu ko mung, aku tepong jah...hehhehe..45mins naik train buleh juppo..skyppe unlimited..dok tgg mung sapa Cambridge neh nga As, aku nok bwk gi bandar peveret aku...

Ein said...

ye la supee...MRSM years was unforgettable! i miss every second we spent together as sisters... ya, emy, kau and aku. aku still ingt how we struggle together walau bilik macam kapal karam..heheh bnyk memori.. ikat baldi anto dobi ingt?? =) eldorado...lagi ape eh? lupe..lupe..tapi org2 nyer aku tak pernah lupe ;)

S.u.F.e.e said...

ein: waaaaaaaaaaa...sangat best,bila dah dekat spm, masing2 dah tak ingat bilik kat mana, kat corridor..surau..tangga..semua dh leh jadi tempat nak study..bilik?? huh...nak carik spek pun kdg2 tak jumpa...

huks...rindu sungguh...tekanan perasaan btol aku neh..bestnya kalo dpt get together kan..

Amy - tak abih2 ngan oncall
Ya - peraih emas
Ko ngn aku - lecturer?? btol ke ein profession kite pilih neh

ECHAH said...

ASkum sitat, rindu la ko mung n kenangan kiter bersama,kat maahad dulu, if leh nak putar je ke zaman dulu mesti bestkan,

II riEnAsHaM II said...

ti..mace aku kenal jah namo2 hok maso mmp tuh..hehee..no g paling kayo??nego gapo mek tu??