Wednesday, 10 December 2008

My Precious

Entry untuk upload my peveret piccas2...*buang tebiat*

start with

three musketeers in my life...masterpieces actually.....


Kembar yg sangat tidak sama rupa parasnyehhh




Abam yang ala-ala 'cover'....




Abam yang amat 'welfare' st ketika dulu


hehehe..muka sama la plak kan, dah la dah nak sama size..
chayyok abammm...cepat besar cepat...


Ni first time tok wan n tok momi kirim telekung untuk cucu2 dia..
bergaya habis..die ingat pesyen agaknya...duh, kene kembalikan anak2 aku
ke jalan yang lurus nehh











Ini budak sangat suka makan ice-cream..




Adam's day out...suka gamba ni....






berempat lebih penat..yang ketiga belum ada...


bertiga lebih tenang....he he he




hehehe...tribute utk aku tidak dilupa..


Nak beli SLR jugak la...
uwaaaaaaaaaa...
ada sape2 nak kasik adiah utk aku takkk

7 comments:

ARNI YUSNITA AHMAD said...

comel sgt mereka!! twin sgt tidak serupa, damia sungguh besar!!

Muslimah Perth said...

nice pics.. best aaa gmbr2 nih.. yg gmbr the twins tu kat atas2 tu kat great eastern mall ke?? hehe..miss malaysia ;(

Dylla Nur said...

salam ...akak..sy suka tgk anak2 akak..comel2 blaka...mcm jepun...anyway,salam perkenalan dr sy..=)

Anonymous said...

Alahai comel-comel nyo anok mung sufi, nurun mok dio. keno beranok ramai2 ni hehehe

S.u.F.e.e said...

Arni : Damia mmg sgt2 besar dr abam..hehhe..selalu abam kene buli

Sheri : Yepp..potong rambut dekat yang ala2 Funky Fun House tu..cozy house sini sedap tahap gaban ko tak rindu?hiks

Dylla : Salam perkenalan too..maseh dylla..rajin2 singgah la lagi =) walau takde mende sangat pun

anonymous : siapakah ini? adakah izurina? kalu izu..maka sila lah invite aku ke blog mu yang private reader jah tu...kalo bukam izu, maka intro2 la diri anda =)

comey_lote said...

nak ramai anak gakkk...huhuhuh
kamera yg akak pakai ni buakn slr lagi ke?konpiusss...

p/s:selamat hari raya aidiladha :-)

II riEnAsHaM II said...

ti..comey2 nyo anok mung..branok 10 pom takpo..hiks..weh hok komen sblm ni tu buke aku..