Monday, 15 December 2008

TAG By As..

p/s:
Arni:
TAG bergamba ittu maseh blum jumpa time yg sesuai, KIV yek

Belle:
wehh..aku mcm dah penah jawab ar TAG tu..combine leh? :P


so, here is TAG by As..


1. Do u think u are HOT?
hrmm...tak kot, biaser2 jer..tgk kdaan..hiks

2. Upload a fav pic of you



3. Why do u like this picture?
1. Photographer dia sangat cincai. dr Kota Bharu, MEDO
2. Gamba nikah lagi satu hubby aku tak suka baju die (buleh tak komen gitu, time pilih tanak suggest betol2)

4. When was the last time u ate pizza?
lama dah...few months back


5. The last song u listen too?
Leona Lewis-Run..bukak blog As...hehhehe (nak jwb TAG ni la)


6. What are u doing right now besides doing this?
dengar hubby aku tidor, dengkur kuat jugak, hahhahahah


7. What name do u prefer besides yours?
Sarah


8. people to tag
Sheri (ke die yg kasik awal2 neh?)
Yani
Belle (chef campak)
Dr Yana (dentist ku)
Comey Lote


9. who is no.1
Menteri penyiaran di Perth (hehehhe)

10. no.3 is having relationship with?
rasier...hehhehe


11. say something about no. 5
Yusman's wifey
Yusman is Yani's little bro
Yani is gang aku =) buleh ke gitu?


12. how about no.4?
Lovely Dr Gigi ku...hehehhehe...


13. who is no.2
the return of makyong at the moment...






1 comment:

SNS said...

aku mana ada relationship woi ngan saper2 hehehe :p aku dah tobat nasuha la...
chef campak? hahahaha