Friday, 23 January 2009

Bakal Dirindui


Sob..sob..sekarang pun dah mula rasa rindu amat... dah sedey dah...mcm mana nanti..... harap2 dptlah melaluinya dengan tabah isk..!! Betolke decision utk balik sorang neh............. mesti rindu Adam....twin dan my ashi.............uwaaa...buleh ke ni? tak pernah berlaku dalam sejarah idup aku lagi ni...

and..seperkara nanti, bolehkah hadapinya sorang2 kat Mesya neh...macam mana kalo tak turn out as plan? owhhhhhhhhh....macam mana nehh ...sorang2....takda my ayang.. takde my lovely biesssssss...

well..cukupla merepek..thanks utk Mama, my MIL yang sudi datang untuk cucu-cucu dan anak kesayangannya...at least, ada someone else yang dtg, divert dorangnyer attention..takdelah anak2 aku 24hours dengan pengaruh sumatera maid aku tuh....









































































and...

hanya satu tinggal untuk aku...............

iaitu HARAPAN...

agar semuanya akan selesai....just wanna be with my hubby and kiddies...seandainya ditakdirkan aku terpaksa melepaskan apa yang sedia ada, aku redha..iAllahh...




"Ya Allah..Ya Tuhan ku...

Engkau perkuatkanlah hati ini untuk berjauhan dengan org2 yang paling aku sayangi..tiada galang gantinya....

Rahmatilah keluarga aku..
Lindungilah, kurniakanlah kesihatan yang baik untuk keluarga ku..
Jauhkan lah, hindarilah dugaan dan ujian yang tidak mampu aku hadapi...
Berkatilah perjalananku pergi dan balik....
Agar semua yang dihajati dapat diselesaikan..

Sesungguhnya tiada kuasa lain selain Engkau..
Yang Maha menentukan segalanya..
Tunjukkanlah penyelesaian untuk dugaan yang diberikan ini...
Aku percaya akan ada hikmahnya...

Ku mohon keredhaanMu,
Jadikanlah jarak perpisahan ini hanya untuk sementara
dan dengan izinMu...aku akan dapat bersama kembali...

Amiiinnnnn..."




2 comments:

Muslimah Perth said...

sufee, take care and i wish u the very best of luck..and doaku berada di sampingmu. susah2 u know wat to do..:)..

Hana' Yusuff said...

sufee.. insyaALlah seme ok.. harap ur family pun ok. syukur juga MIL u dtg kan.

harap seme urusan tuh selesai. Hana dah bg no phone kat ym..pape hal, leh contact k! take care