Thursday, 15 January 2009

Calling for TE*FALs

Kemungkinan besar akan balik ke Mesya at the end of this month..
Anyone interested nak kirim TEF*AL?
For those yang kat Mesya la kan,
yang kat UK..haaa meh sama2 join gi gedung tu

Sapa yang interested..leave me a msg =)
nak yang mana, nak apa..
(iron ke, pressure cooker ke, juicer ke)
pandai2 la korang carik kat amazon ke..mana ke..
riki2 harga, then aku check kat Gudang Tefal tu
kalo murah buleh la ai proceed

cuma..
ai taknah la angkut banyak2..
first come basis yea...



9 comments:

WaNNi said...

uiks, balik msia lagi? ada emergency ke.

Hana' Yusuff said...

nakkkkkk... nanti hana tgk mana yg brkenan.. nak tunggu pi sana mcm dah x sabar.nanti nak tgk2 esok...

Anonymous said...

ti, bila kelik? nati aku bawak mu jupa tok mat keh

lida

maria said...

sufee, aku nak pressure cooker la weh. brapa rengget tuh?

maria said...

sufee, aku nak usha pressure cooker la...bila mu nak nak amik orde nih?

Hana' Yusuff said...

bila sufee nak balik msia tu. sampai kl bila?x pe pesan ni?nak bayar mcm ne? amik mcm ne?kalau ok, leh amik kat klia
aah.. balik cuti ke apa ni?

S.u.F.e.e said...

iAllah akan balik on 27th smp on 28th
ingat nak amek 4 order jer...heheh..
cara pengambilan, MESTI kene amek kat epot..byrn..buleh bank-in dlm Maybank sufee..

for those yang interested..cuba la tgk kat mesya rege pressure cooker tu berapa..ntah2 lagik murah heheheh

Anonymous said...

weh...buke aritu mung baru oyat lambat lagi mung nk balik sbb PHD mung tok tau mano lagi ko?dimanakah jatidiri mu?hahaahhahahahha..
weh mung kelik kelate dok?
kalu kelik gak aku nk kirim tierack la kalu gitu gak..

-liz klebon-

Hana' Yusuff said...

smlm gi parkson tgk pressure cooker dalam 699. ada diskaun pun biasanya 10%-20% kut tefal ni. hari tu sufee beli berapa?kalau mmg jauh beza harga, berbaloi sgt kan. hari tu sufee beli yg berapa liter ek?periuk besar pun berapa liter?

mmg nak pergi gudang nye ke?takut pulak susah kan... kalau tak susah mmg nak pesan.. cuma nak tahu sampai 28 tu pukul berapa?sbb nak plan.

ada ym atau skype?