Tuesday, 13 January 2009

Snow in West Cambridge

Luckily, since we have not much experience having snowing event
finally me and twin dapat merasa last few days.
Tak banyak pun..cukup la kalo nak wat ABC tu..
but okay lagi since last year, snow nyer kat Heathrow,
time aku nak balik Mesya..sadis kan?

So, here some piccas that I snap when picking my twin from their school.
Snow pun belah2 situ jer..kat side umah aku lgsg tadak..ok la jugak..














1 comment:

Hana' Yusuff said...

bestnya dapat rasa snow. hari tuh hana dan hasya punyala penuh harapan harap snow turun kat frankfurt. tp bila dah balik m'sia baru snow turun. hehe. suami tak kisah sbb lepas tu mmg trip dia pergi europe lg tp kami ni bukan selalu ikut. hiks.. x pe, rezeki akan dtg insyaALlah

sufee, segan la pulak letak Hana UKM. tu dah bertahun lamanya. letak Hana je la... k