Thursday, 19 February 2009

Cerita Adam

Mommy nak letak gamba Adam when he is 1 year old complete..

pagi2 lagi dah bangun..pastu around 9.30am dah tido balik..lama...
(read: sbb tido atas katil mommy, cot die ntah ke mana dah!)


















pastu petang tu aktif and hyper satu macam..noti sangat!



Achievement on his 1st birthday...

1. boleh sebut

....mama.......papapa........
.......nakkk...........
..nnohhh... (*No)
...hatuhhh....(*jatuh)



2. dpt 'tangan'

hadoiihh...pantang kene dukong, kalu yang pakai spec pasti kene tarik ngan dia
pastu..kalo bising2, dia akan pook muka, boleh??

*pergerakan tangan beliau adalah sangat cepat, sila berhati2 kalo ada kopi atau barang2 di atas meja, dia akan sapu semuanya ke lantai...



3. boleh berdiri...tp takleh jalan lagi. Twins dulu 1 year 2 months baru leh jalan....hehehhe...

4. Adam sangat suka makan biskut Hup Seng cicah milo or kopi....hehheheh...


seperti biasa akan menghijac toys kakak...tanpa rs bersalah

present from granny..


















Dah ada idea nak beli ape untuk Adam..hehehhe...really looking forward this wiken..jom makan2!!

3 comments:

Muslimah Perth said...

alahai cutenyerrr...tapi takleh amik adam la for ayra, nanti sama nama dgn abang dia...;p.. HAPPY BIRTHDAY ADAM!! aku mcm teringat2 dulu the twins punye 1st birthday, aku dtg rumah ko..kn? hehe..miss those times lah.. kalau la aku ada duit, dah lama dah aku fly ke sana, lawat korang sume... kisses yg amat byk for adam harith eh? take care

SNS said...

wah...dah setahun yer adam! happy birthday!!! auntie belle lama tak dukung adam!!!

Hana' Yusuff said...

happy birthday Adam..
tak jauh sgt beza umur Syahir dgn adam ..sebln lebih je..
comel..dan nampak manja...
wah.. bestnya dapat hadiah.. syahir dulu mummy daddy dia tak bg hadiah pun.. huhu.. uhh...kejam sungguh

Moga Adam menjadi anak yg soleh dan berjaya dunia akhirat.Amminnn..