Wednesday, 18 February 2009

Happy Birthday Adam!

Adam’s first birthday

Happy birthday my lovely little boy, Adam Harith

He is one year old today..start his day with bleeding nose..macam Abam..bangun2 subuh jer tengok muka penuh darah kering, mau tak terkejut mommy…but he will always have sweet smile, even mommy wash his face dengan air sejuk..hiks..

So, will have a plan for this weekend, but macam confirm tak confirm tu tak berani lagi nak invite orang..

And

Granny dah kasik adiah untuk Adam, even most of the time, kakak n abam yang akan rembat..mommy and daddy tak decide lagi nak beli ape...rasa cam kejam pun ada..takpe, nanti Mommy beli ek..

4 comments:

nanako said...

happy birthday adam...
semoga membesar dgn sihat dan bijak..

ieda said...

Heeepppii besday adam...

sorry cik da lambat wish..ingat weekend nih *wink..wink*

cik da pun ngok gak tak tanya mommy kan...takpe, nanti kite amek gambar manyak2 and letak dlm blog cik da..blog mommy tak yah la..ehh anak sapa sebenarnya nih..kihkihkih..

anyway, adam share sama besday ngan kak ni and abg ji aku..

ibuemiralisa said...

happy 1st besday lil' adam...jadi anak yg soleh dan genius okeh!! n stay hensem ya darling...

SNS said...

itula, asan bgtau aku dia terserempak ngan maza ker ko, granny adam ada... so aku dtg rumah ko nnt2 la yer... sound k bila line dah clear
:D