Wednesday, 25 February 2009

Makan2 di Ascott

AdaM's DaY

Happy birthday Adam!!























Adam's Attire...gift from Mommy..mestilah nak highlight nama aku gak!


















Firstly, thanks as always to the members. The makan2 event goes as per following...


Venue :
Ascott/a.k.a umah As/Imperial College
*thanks loads for being a host for the event...also for the penggorengan miehoon


The menus are:
Nasi Ayam
Mihun Goreng (tribute to Puan Asmida kita)
Choc Cake (tribute to Kak Maswa)
Adam Birthday Cake
Lasagnia (tribute Puan Idot)
Vege Popia
Nuggets
Cheese Cake (also tribute to Puan Idot) Drinks


Guests:
Puan Asmida, CikPuling, Widad,Ijal, Idot, Faiz, Kak Maswa, femli and kiddies.



A big thank you to all.Nanti birthday twins nak wat kat mana plak ekkk, Amin n Daud dah tadak..hrmmm...enjoice some piccas...





































































































































Ada orang happy hari ni,die dpt birthday gift in advance..aiseh...birthday aku mommy n daddy pun tak hingat! Orang mana ek...orang yg sebelah saya dalam gambar ni.........hehehhehe....saya pun boleh tumpang happy!
























*err...lupa la nak snap gamba makanan.....

tochehhhh.....

3 comments:

naza said...

cantiknya tempat nih!!kt mane?
ape kate birthday twin kite join venture?hehe..

ieda said...

naza..

cantik tu sebab ketereran org yg ambik gmbr tuh..hehehe..(nak gak highlight aku yek..:P)

DSLR tak laku dh kalau 'dia' ambik gmbr (padahal tak mampu nak beli)..keskeskes..

Anonymous said...

wes timo kasih daun keladi nati nk balik beli la lagii...hahahaha

comey weh idot duk UK...napok gayo aku pun keno gi jugok baghu napok comel nih...huahuahua

-liz klebon-