Monday, 16 March 2009

D60

This is my fav piccas, tribute to hubby..tgh siap2 nak keluar neh...sempat plak dia.
















hahahah...rs gedik plak, ye2 jer..mcm reti make up...but I loike this very much!

Last weekend gi Reading, teman friend of mine amek BMW dia, nak wat balik Mesya. That is an excellent car and still in a great condition, aku plak excited lebih2. That BMW is 2002 car worth GBP3600 okayyy, dah la full-spec. She won bidding at ebay and for me, it is more than enough. Kat Malaysia that model is RM150K lebih..

Pastu alang2 dah dekat dengan Oxford, maka haruslah make way to Beicester Village untuk melihat2 ape yang patut...ai agak terkawal sikit, but Intan was like shopaholics fever! She finally grabs a Dior and DKNY...hheheheheh, syabas bette.

Anyway...I'm really enjoy it, she's so fun to be with, macam dah lama kenal, though we just first time ever met each other. Alhamdulillah...at least rasa mcm ada jugak la kawan dekat Cambridge neh. Hubby was so happy for me. We have another date this Wednesday..hehehhe...

tocehhhhhhhh...

4 comments:

Hana' Yusuff said...

ada plan nak bawa balik kete x nnt? 1 family boleh bawa berapa kete? boleh pesan syok gak ni..:)

nanako said...

supee... ko dh rembat D60 ke? Aku rasa drpd ko amik D60 better tmbh sket amik D80 terusss... kalau stok abis D90 terusss... setahu aku D60 xde built-in motor so lense yg kena guna nnti mahal...

S.u.F.e.e said...

baru belajar2 D60, mahal beb kat sini D80, tunggu balek mesya la kot br nak amek D80..hahahha....D60 pun terkedek2 nak guna

S.u.F.e.e said...

hana : plan tu mmg la ada..tp semuanya bergantung pada ongkos dan persekitaran2 yang len...hehehhe