Monday, 16 March 2009

Pecah Perut Aku


The truth is aku agak menyampah dengan lelaki from Kelantan tak semua la of course. Tak kira la kalo meka2 pun nak nyampah ngan aku kan? hahahha...tapi, aku gelak gila dengar lagu ini...mcm rindu plak ngan bahasa Ibunda aku...ngeee..macam2!



However, dont get me wrong...aku ada ramai kawan boys dari Kelantan, dorang mmg havoc and baik-baik belaka. It just that, when it comes to serious realationship, dorang mmg takleh pakai. perasan plak rasa, mcm la ramai yg ngorat pun! especially when they are senior than me, mmg annoying..haiyaa..takpe2 itew citer lama..

So, mmg dr dolu, dah aimed, kalo buleh biyarlah jodoh aku dengan lelaki yang beriman, baik dan sayang aku, in addition to that, beliau mestilah berasal bukan berasal drpd Kelantan, even me myself is truely purely from Kelantan

Okey..yang aku nak highlight is the song,abaikan yg lain!


1 comment:

Nurfadhlina Mohd Sharef said...

hahaha..meme kelaka lagu ni..ambo po meme minak ko lagu ni..mamak tu po meme tak malu jah..teghingak pulok gewe2 lamo kelate maghi