Wednesday, 25 March 2009

Tag lagik!

Salam,

Another TAG from Sheri...but before that nak letak my favourite picture of the day...
















Boleh plak dia tertido tgh makan....


So, here it goes..........

1. Apakah nama blog anda dan kenapa anda memilih nama itu?
~CikWanKembang~

2. Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
~http://cikwankembang.blogspot.com~

saya berasal drpd negeri cik siti wan kembang... so, timbullah idea nak bawak imej ittew. lagipun mmg saya tgh mengembang dan overweight..hahahha

3. Apakah method penulisan dalam blog anda?
ooowh...hanya merapu2 dan tiada bahasa yang khusus..ok ok saya mengaku jer la saya tidak bijak mengolah bahasa...

4. Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?
erm...pernah hapus dah sebelum in, hehehhe...sbb ada bofren lama stalker..
even dia tak tulis comment yg ntah hape2, tp still I know from the link appeared. Fs pun ai dah delete...hehehhehe..tuh la dulu tanak kapel ngan ai betol2..

5. Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?
ermm...sheri? hehehe..pastinya dia adalah seorang yang penyayang, romantik and agak2 sensitip..jiwa lembut..hehhee..pandai menulis (dh ada novel sebijik, err..buku lab manual nak acknowledge tak?) and of course one of my best buddy

6. Senaraikan 5 orang yang akan anda tag...
1.HANA
2.NAZA
3.IBUEMIRALISA
4.IBUBARU
5.CHEFADH
but, kalo ada masa..feel free to answer this TAG

6 comments:

Blossom said...

Cute boy! I miss masa anak2 kecik. Hi hi, dulu I tak sabar tunggu mereka besar. Now ... nak balik ke zaman dulu2 lak. Insan ni memang cam tu ek.

Orked said...

macam mana sambil makan boleh tido? ngantuk sangat ke makanan tak sedap? or kenyang sangat sampai tertido? hehehhe.....

mummy orked

Mrs LVoe said...

hahaha kelakar la ayat sis. camner ur son leh tertido. cute tau

sha link urs k

S.u.F.e.e said...

blossom : yepp..agree sangat, time takleh jalan nak suruh cepat jalan...time takleh cakap..nak suruh cepat cakap pastu tak larat nak jawab..

orked: heheheheh..Danial dok carik alasan tanak sleep even nab time dia, so nak makan la kononnya...pahtu ape dah jadik..

Mrs LVoe: heheh..buleh2 sila la link2 :)

green apple said...

mcm2 tag aku jumpa skang ni..

ARNI YUSNITA AHMAD said...

comell OK