Saturday, 18 April 2009

Aniqah Masyitah

Salam, khas untuk rakan-rakan Sumbangsih... :)

Ann
Echah
Nogee
Jae
Na
Yah
Ainur
Eyra
Yani
G Lah
Mc Is

Best gila... akhirnya semua mcm dah keep in touch balik.. :). Rindu sungguh kat korang.

Mana aku leh lupa, daripada citer tulah terhasilnya Sumbangsih. Nak-nak aku yang jadik heroin hauhauhauahuah, sila muntah sekarang....

Aniqah Masyitah, cerita asal adalah Ilham daripada Ainur, pahtu cerita tu kite convert ke drama. Kita masuk competition, akhirnya jadik juara. Time tu kita form 1.

Untuk CikPuan "Syukur" ... beta masih ingat.. mana mungkin beta lupa, kan ke beta terus glamer selepas ittew? hahhahaha..

The best part is that, kite jadi rapat lepas tu, our friendship strongly tied.. masuk form2 most of us dapat satu kelas, 2-2... kecuali Mc Na, die ni mmg terlebih pandai hahahhaha... kite tuisyen kat tempat yang sama, so basically hari2 kite jumpa... weekdays plak, stayback sama2, konon2 utk study and siapkan homework... beli nasik dekat Pasar Siti Khadijah, RM1.50 dah kenyang nak mati... rindunyer zaman2 tu...

hokay... so, kalu sapa2 rasa dia antara sumbangsih yang masih belum reveal, sila lah berbuat demikian, kasiklah email or contact number korang... boleh kite in touch or maybe one reunion someday...

p/s: aku tak hengat nama hero dia la.... ape dah nama tu?



5 comments:

S.U.F.E.E.N.A.N said...

Hero dia..raksyan zaihuri!:)ainor ler tu..hehe..sungguh sufee..aku rindu sgt2 saat kita di bangku sekolah dulu..!beli nasik RM0.50 jah (bule ke dpt lagi dengan reghe tu skrng..?),air teh beng dan pastinya echah tak lupa nk blaja rojak buat depan BSN..kecur liur aku!

PrettyMum said...

maner gegambar pi jalan-jalan ritu? nak nengok ni...

PrettyMum said...

mana gegambar jenjalan ritu? upload le.nak nengok

Anonymous said...

As salaaam... syukur lillah. ainoor di sinI!!!! Akhirnya dapat bertemu jua semuanya... rasa diri amat dihargai bila menjadi 'intan terpilih' 1 dlm 1000..diri ini je 'oghe luar' dalam sumbangsih tetpi tetap diingati.. terima kasih sahabat...

PrettyMum said...

bila nak masukkan citer jenjalan ke europe ritu? uploadla gegambar menarik di sana..