Tuesday, 7 April 2009

My Gucci

he he he..tajuk mcm gempak jer haku neh...

Well.. ai nak memperkenalkan henbek2 yang ai sangat berkenan... just in case ada yang nak kasik ai adiah, so buleh rujuk..

read: my hubby sila fokus betul2!

First ever priority of mine...untuk acara2 rasmi...
























































yang mana yang lebih mampu praktikal? tiga2 ni ai suka.... sbb nanti ada org nak tumpang DSLR dia la,iphone dia la.. so kene la yang size gaban2 kan?

read: setuju tak yang??sila catit ape2 yang patut yer :))

Secondly,

Kalo nak jalan2 bersama ashkar2 ku... haruslah ada nappy bag utk Adam.. kalo sebelum ni my helper yg akan tolong bawak... kalo ai beli Gucci nampaknya ai la yang kene heret...takpa, Gucci nyer pasal..






























































Thirdly...

maka.... sehubungan dengan itu, mommy perlulah dihiasi dengan sling bag.. bak kata orang Gucci "When u speak Gucci, we call it mesenger bag...". Pirahhhh... jenama lain pun panggil mesenger bag la... dekat ebay berlambak la org guna term tu, ai jer yang tersalah ty... hehhehe... emosional plak dekat Selfridges ritu... contoh2 mesenger bag yang mak suka adalah....










susahnya nak buat pilihan.... hihihihi.... dah pilih nak kene pikir bila la plak nak beli neh...




tochehh...


10 comments:

Ninie said...

hi...i loike the 3rd pic iteww....slm my wishlist yg never ending jgak tu...

S.u.F.e.e said...

hi nini...

cantek kan? ai pun suka sangat... bila la nak mampu beli neh... :)

thanks for visiting ye

ieda said...

Cik Puling kata:

Tak payah..walaupun ada 100 handbag..dgn seribu satu alasan..semua tu hanyalah taik2 itik jer smua..

handbag ker, D60 ke, nappy beg wana biru itu ker, semuanya akan disangkut ke buggy adam yg berwarna biru ittew..makcik jalan lenggang kangkung dgn purse dlm coat :P

messenger bag?? purple tuh dh jadi hak aku..hehehe....I am surely doubt ko akan pakai messenger beg walaupun jenama couch..

betul tak Cik Wan Kembang???

(p/s:aku tak bagi can langsung kan?)

NadiahKhair said...

hi sufee,
lama masuk sini tapi xpenah tinggal comment. xsempat. :P

as for gucci tuh, nad suker yg the 1st one. elegant looking la. btw, kat sana ade gold trimming ke? mau kirim bley ke? xmaluuuuuu. :D

and owh anak2 u.. CUTENESS!! SERIOUSLY!!bukan bodek k? :P

semoga slmt study. Nad maybe menyusul tahun depan. InsyaALLAH. Kalau ade rezeki.

DaZzlingLilLy said...

i suka yg 1st and 2 nd tu..D gold and sukey..cantik

Mrs LVoe said...

1st amik yg no 3 psai yg 1st sha ade in guccissima so sha choose pelham ;-)

2nd sha will pick no 2 coz its cute to me :-)

3rd xsuka psai slim sgt.. limited space :-(

that's my opinion :-)

happy hunting sis.

silent reader said...

utk acara rasmi, yg 1st paling lawa.

utk nappy bag, yg 3rd paling sesuai.

utk sling bag, yg 1st or 2nd.

saja bg pendpt :) hope it helps.

but at the end, ikut kata hati sbb cik wan kembang yg nak guna ;-D

S.u.F.e.e said...

ieda: heheheh... huh... akan ku buktikan Gucci/Coach sling bag akan sentiasa terhias di bahu ku.. jgn lejes!!

NadiahKhair:thank you for visiting..nak kirim buleh, nt sufee usha rege2 after sale, kadang kalo sale murah jugak..do keep in touch yek..tp dh nak dtg sini kan? ha..lg senang.. hik hik

Dazzling Lily: D gold tu mmg cantek..huhuhuh..ai tak tido malam dok tingat2...cuma kadang nampak ada size kecik bangat..ada yg besar.. :)

Mrs LVoe: babe, best tak bawak yang D ring tu... selesa kah? senang jatuh2 tak dekat bahu? heheh..

silent reader:thanks for ur opinion.. hehehhe.. cik kembang mcm nak semua jer nih..tolonnnn

naza said...

go for sling bag!!me if outing with kids susah bwk handbag..pakai sling aka messenger bag tak yah pegang2..hehe..btw sume with pink strap sgt menarik perhatian ku..pe kate get one like mine..kecik,praktikal and it's Gucci!!!boleh kite jln together gether..
btw ade sample sale this month!!nk itot??

Laalaa said...

cantik-cantik semuanya, beli semualah.. selalu jadi silentreader jer.

Nanti nk kirimlah satu.. :)