Saturday, 25 April 2009

Suka la dekat dia...

Nak cerita mengenai Henry
Pacik ni adalah idaman hati saya. dari dulu dok usha2 pelbagai jenama, tp hati dah jatuh kasih dengan henry ni, so KIV jer dolu sbb rege dia tak menambat hati. Nak kene tunggu sale la gamaknya. Tapi kalo sale pun tak penah diskaun banyak.

henry...henry

apsal la ko mahal sangat, padahal ko tukang sedut habuk jer. dekat sini namoak cam banyak jugak org guna nko yea.. boleh dikatakan setiap cleaner or any leaning agent sekitar sini semua dok heret nko.. best sangat ke.. college2 dekat cambridge pun banyak pakai yang ni. ada tu , siap provide henry ni untuk rumah2 kolej yang disewa...haiihh.. best sangat ke ko ni henry?

Nak kenal mcm mana rupa henry? ni la dia... hehehe, ada mata (mcm la ko nampak nak sedut tang mana!)


























ermm... rasanya jantina dia mcm lelaki jer, sebab selalu ada lagi satu, nama dia hetty akan teman dia kalo si henry ada kat mana2 display dekat kodai. hetty pun mcm cool kan? ada flower, warna pink lak tu, i lyke!!























nak beli la nanti kalo dah pindah rumah baru... hiiiiiiiiiihihiihi..


Tocheh untuk laporan vacuum idaman

4 comments:

S.U.F.E.E.N.A.N said...

Hahah..alkisahnya kt umah aku pun guno henry of the king ni..:D besaq gedABAk abeh tenaga den kalu nk sedut habuk tingkat ateh!

Asmida said...

aku tgk kat homebase ada sale si henry ni. gi la kelih. college bagi sebijik kat aku, versi kecik punyer, sesuai la ngan umah aku yg sekangkang semut nih.

naza said...

kt sini pun pakai henry..some of the ppl said thet henry better than dyson!!menarik gak tuh!

S.u.F.e.e said...

haiihhh... semua pakai henry neh
see???

nak jugak uwaaaaaaaaaaaaaaa