Thursday, 25 June 2009

Snipper

hrmm..

lama tak update blog... tak sempat, so bz with other things.
Bz with the kids lagik. Bz makan2...
Alhamdulillah, everything turn out as plans
at least betterlah, drpd semuanya tak jadik langsung

Today jugak my hubby sampai (a big yeay for me)


really miss him... huuhuhuhu
mcm mana la agaknya those yang sememang-memangnya
distance couple... susah juga yer..
nak buat apa-apa pun.. dah terbiase buat berdua
(sila muntah sekarang!) hehehhe..
mudah-mudahan, tabah la mereka, amin..

to Dr.Joker.. millions of appreciation





bagi tumpang hubby dok sekejap
Dr.Joker ni sangat baik juga ada BMW Z4! :)
one of Malaysian yang kerje dekat Addenbrookes's Hospital
Medical Dr...life?? bayang seniri lah kalu dah Dr tu..
but.. seriously, he is the person yang kita akan enjoy to be with,kan daddy?
pastu hubby plak.. wawawawahhh
sakan berjalan-jalan yer... maklumla lepak ngan org 'single'
cissss.... (nak ikut la sama)
err.. terlanjur ku beritahu dia single, anyone??



hhehehhehehehe...

well...

hidup lebih tenang dan aman sekarang
alhamdulillah... at least so far, am so happy :)
tapi.. nak tulis semua yang berlaku dalam blog
hehhehe... tak le pandai bebenor nak ngarang
takut plak, ada yang salah interprate plak
manusia ni macam2.. :)
yang pasti.. this is really BIG STEP for me
hopefully, this is the best solution
or at least, something that I want for me and my family
doakan lah semuanya berjalan lancar
yang pasti 'breach' akan tetap breach

yippiii.....hoyehhhhhh...

after this..
so many 'to do' list...

nanti kita hupdate okay...

6 comments:

YuS~N3 said...

ko kat mana plak ni sufee wey??

Hana' Yusuff said...

salam sufee,
sorry la.. time nak call sufee mcm x kena je, waktu tgh takut tgh nak makan, nak call pagi, takut sibuk uruskan anak, nak call malam, takut tgh nak tidokan anak. waktu mana yg sesuai eh?

pasal tadika tu kalau kat shah alam byk je yg islamic+english medium. Ada Genius aulad, little carllips, cambridge al-ikhlas etc. sufee nak duduk shah alam dulu ke?kat mana?

rumah AI tu kat sek 35, antara sek 23 dan 24. nak ke SACC dalam 10min je. mmg kawasan baru betul.

nnt dah balik kl, bgtau eh. nak dtg rumah bangi ni boleh je, cuma sepah la.. hehe..nak pindah hjg bln 7 kut.nak dtg rumah shah alam pun boleh je. dtg 2-2 pun ok.. :)

naza said...

update la sufee..waiting to read ur blog..btw thanks for the bdy gift..suke btul Adib padahal Adam nye bday..hik..hik..btw enjoy ur life in Msia..kalau dtg sini blk toot toot me wokeh!!

achu cha said...

ko dok newcastle lagi ke?

achu cha said...

whats your plan pasni? takmo join summer sales ke?? aku dah tiap2 minggu pegi outlets ni..ngehngehngeh

Asmida said...

ello geng!

abih doh ko deghak kat kb? abih la segala tempat mu jelajah, ek. aku dgr mu gi shopping kat mpkb. waduh...rindu aku sama kampung halaman. good luck dalam pengembaraan baru. doakan kejayaan aku skali. aku dok main dalam utan je kebelakangan nih, cessss...