Friday, 28 August 2009

Lucky Dadam

Hubby buka poser kat luar rini, so blehlah ai menjamu selera dengan juadah di pasar ramadhan di ptrjy. Cuma, utk meka2 yang perut secondhand mcm ai ni mmg kene sangat berhati2 pilh makanan, sbb takut terkene gerai2 yang jual makanan yang dah berhari-hari.. maka merana la ai..

First time drive senirik pegi pasar ramadhan dengan Adam, punya la susah nak dpt parking!mana la aku nak tahu yg rini jugak ada pasar tani.. haihh.. penuh sesak ngan manusia (yer la mcm aku sorang yang nak beli makanan kan?). Akhirnya dpt jugak parking..almost 6.30pm dah time tu! Pusing punya pusing, tambah plak dengan dukung si dadam.... agak berpeluh la jugakk.. namun, semuanya terubat bila me and dadam dapat peluang ni...





jeng jeng jengggggggggg.....






paling best bila time nak amek gamba, dadam tiba2 dekat kepala dengan Tun.. pastu Tun plak sempat main2 sat dengan dadam... hehehhe.. mudah2han dptla berkat sentuhan tangan orang yang sangat besar jasanya pada negara...



Bila tengok Tun secara life.. nampak sangat dia dah begitu berumur. Namun, kalo tengok pada posting kat his blog, for my personal opinion.. I can see that he really loves Malaysia and will try his very best untuk Malaysia.. wpun dah pencen


hrmm.. emosional plak aku.. sejak bila minat politik mehh??



5 comments:

Anonymous said...

waaa..beshhh.besshh..lentok amik berkat :)

Muslimah Perth said...

sape yg amik gambar?? hmm.. jeles la beb. nak gak :),

bing jie said...

hohhhh...jeles sungguh aku menengoknyer.. aku yg mengidola Tun selama ni, ko dpt jmpa dlu...cehhh

Anonymous said...

sufee..kodok putrajaya ko?presint brp?bestnya dpt jumpa Tun secara live dekat plok tu..aku hr tu jpa gak dia masa dia bagi talk psl 'memartabatkan bangsa' kat DECTAR UKM tp leh tgk dr jauh jer..huh..hopefully aura2 Tun tu pindah ler kat Adam & berbakti pd negara mcm Tun jgk bila adam bsr nanti..

Anonymous said...

Best nyerrrrr.... Dadam memang bertuah...

-auntie zu-