Thursday, 13 August 2009

Rumah oh Rumah

Aisehhh...

sempatke nak masuk sebelum poser nehhh...
isk..


TOILET
in process.........


PLASTER CEILING
just started....


FLOORING
mmg sengal la FLOOR DEPOT
cam h***m!!
nanti aku ada masa aku nak anto artikel ke suratkhabar~!
aku mmg banyak masa... kan?


GRILL
pahtu, yang tukang repair grill pun satu hal
(satu2nya kumpulan pekerja2 Melayu)
takde coordination ke dorang ni??
pasal grill bunga terbalik?apa kes?
tak tengok dulu ke sebelum welding....
sib baik aku nampak...


KITCHEN CABINET
they start with concrete based unit tommorrow...
dan yang paling best korang nak tau tak?
selain drpd kitchen cabinet aku yang runtuh dikerjakan...
tadi baru aku perasan...
hobb dapur aku juga DIANGKUT SEKALI OLEH BEKAS TENANT2 aku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

please la, suck gila... orghh

3 comments:

bing jie said...

apsal leh jadi mcm tu? mintak balik la P...eiii..geramnyer aku baca. leh aku tolong gadoh x?

MaizMalik said...

sabar sufee..insyaAllah sempat tu...
memang kena selalu tgk weh time renovation nih. kalau tidak, ntah hapa2 depa buat.

Anonymous said...

sufee, geramnya aku ngan bekas tenant mu tuh! Bukan setakat tak amanah jaga harta orang, 'PENCURI' rupanya.... huih... aku plak yang sakit hati...

-zu-