Tuesday, 11 August 2009

testing......

huh.. kalo dah buta IT mcm haku neh mmg laa..

4 comments:

S.u.F.e.e said...

yey.. best2..
dah dpt letak comment dah...

MaizMalik said...

wah..apa probnya sebelum nih eh

bing jie said...

halaa...jeles la...aku pun nak wat mcm ni..buta IT meraba2 aku nih..hehehe..amacam umah ko?

S.U.F.E.E.N.A.N said...

Huahuahah..spatulaa la kiter berdua..serasi itu tanda sejiwoo..:P
Di sini aku ingin menyambung misiku memperkutuk beg yg ingin dikau beli itew..pd mata halus, ia kelihatan begitu mulus..tp pd mata kasar, ternyata ia sngt bersesuaian utk mereka yg spt mak mentua aku yg segala mak neka disumbat di dalamnya termasuklah kulit bawang dan yg seumpama dengannya.lagi besa space lg byk kemungkinan bendee2 yg tak spatutnya ditonyoh2 dan disumbat2 selagi muat..
so moral of the story..erm..adakah kite kini sudah terlalu tua utk tidak tampil bergaya..?