Sunday, 16 August 2009

Weekdays




Bila mula weekdays, mula mommy risau..
risau sbb nanti tak banyak masa sangat nak spend ngan kiddies
sebuk urusan rumah etc yg masih ada yang tak selesai

Tapi, mcm dah lega sikit
rumah macam dah nak siap, sikit jer la lagi tinggal..
kitchen cabinet jer lambat sikit dr schedule
dorang kata akan pasang this Thu/Fri
barang2 rumah semua kebanyakkannya dah sampai
selamba jer la letak kat umah tu dulu, mandi jer la habuk segala
rumah masih dlm process kan.. huhuhuhu

iAllah, kalo kdaan semua OK akan pindah barang this Wed
anak2 akan menyusul sehari lepas tu la kot..

ermmm...okay la kot kan?
plan awal target nak masuk Tues..
tp kontraktor tak dpt nak angkut sampah2 dorang tu on time plak
so, kalo masuk wed tu mcm lega la sikit kot.

Danial, Damia & Adam..
nanti kita pindah rumah kay...
ala kadar jer rumah tu, yg penting mommy kite happy yek..










nanti, sapa2 yang rs berkenaan tu.. jemput2 la dtg rumah.. ek, tochehhhh!

4 comments:

bing jie said...

heh...mcm terasa je rsapa yg berkenaan tu..nak masuk umah dah ke?

MaizMalik said...

takde gambar rumah baru (renovate) keee...letak la kat sini sket :) dah masuk umah nanti bgtau lah ek, aku nak jemput diri sendiri pi umah kau nih hehehe

Anonymous said...

nanti upload gambar kitchen kabinet... nak tengok... hihi

-zu-

Ilyana Ar Razi said...

Salam Ramadhan,

Semoga beroleh keberkatan ibadah dan ilmu di bulan yang mulia ini.