Tuesday, 8 September 2009

Handbag.. handbag... handbag

I just cant wait to share this...
I got this from my hubby!
just cant stop smiling mcm kerang busuk!

I am so happppppy...
I love it soooooo much
mmmuach mmuach to Mr Hubby
hehehhehe... thanks loads
tak sangka akan dpt this bag idaman this soon

first time dulu dia beli
too small and yet only for limited occassion
nasibla dpt bini cerewet
ai rasa la.. tp yang kali
ouhhhhhhhhhhhh... suka sangat!!

Nak tengok??


Okeihh... ini bungkusan diaaaa



Ni gamba sipi2 dia....



Tadaaaaaaaaaaaaaaa... sikit2 jer la tunjuk eak!It's
Parker Perforated Leather..




sukerrr... sangat sukerrrr....
tadi dah start pakai dah...
yeah, ada handbag baru utk rayer...



5 comments:

dila said...

amboi..seronotnye..blm raya dah pakai, mana aci ni

bing jie said...

hoh...aku pun admire beg tuh

ieda said...

iskkk...aku duk usha hbag tu berzaman dh..same color..same size..nmpak sangat taste sama..

tapi dpt kat ko dulu..hehehe...bile la nk dpt coach ni...

comey_lote said...

Nak tangok penuhhhhh

Anonymous said...

ni yang buat mummy amin tak sabar nak jumpa auntie sufee ni,

nak tengok umah, nak tengok handbag baru...

hehehe