Friday, 30 October 2009

Mesra-mesra...



isk....

suami mcm OK...
sekali org umah dia
macam sombong tak berapa nak OK
aku nak la beramah dan mesra..
kan ke 40 buah rumah sekeliling kite dikira jiran kita..
so, dia adalah jiran aku..
tapi takut la plak aku nak meramahkan diri
sbb bila time terserempak jer..
buat mcm haku ni halimunan..
mcm tak nampak jer..

ke aku patut cuba lagi..
ke nampak aku ni mcm org2 "biaser"?
yer la, tudun tak berapa nak labuh besar..
eh..alamak.. ok, jgn ober

tp kan...
kwn2 MMP aku dulu ramai jer yg style gitu
tapi kepala cam hokey jer..
ke sbb dorang dah mmg kawan aku?
ni plak belum jadi kawan aku..
tp, dah dekat 2 bulan berjiran ni..

ok, cukup2..
mari kite cuba untuk mesra alam..
nak cuba mcm mana yek..
start with nasik tomato ke sebelah?
hrmmm..

any idea??



5 comments:

cik jijah said...

try murtabak segera yang pakai kulit popia tuh!! sure dia ingat you terror memasak!!

i nih pembaca senyap.. lama dah.. hiksss..

ieda said...

errmm aku tau sapa..heran gak sebab masa aku terserempak pun aku cm halimunan gak..pa pe pun..positif je la..hehehe...

wat lasagna la...hehehe...

Anonymous said...

tegur je sufee, bagi salam dan kenal-kenal... buat muka seposen je (demi niat murni)... aku pun ada jugak buat muka seposen camgitu, agak-agak banyak kali jugaklah...

tapi, next time kalau dia jual mahal gak (agak-agak sombonglah gayanyer), mu takyah tegur lagi, just senyum-senyum kambing je dah cukup, mana tau dia mengembek ke lepas mu senyum kambing tu.. hahaha...

-zu-

S.U.F.E.E.N.A.N said...

Sapo mek?aku kenal ko..?kalu kenal nk suh aku sound pom bulee...:D

Adnazthie said...

Hantar makanan idea yang paling best TAPI kalu still sombong mombong buat besa-2 aje, bagi senyuman kambing yang paling cun kat dia..wakaka