Thursday, 15 October 2009

Off to.....




off to Cameron Highland, pegi time deepavali lak tu, ngalahkan ape jer kan nak coti2 time ni sapa nak raya benarnya neh?. Ni PIL hubby la punyer rancangan.. haku mcm kureng bersetuju, apatah lagi musim2 manusia penuh yakni public holiday.. aiseh..

ok.. apa2pun mmg dah kene pegi ponn. 3 hrs journey cramping in one car.. haihh... daoakan agar menikmati coti2 yang indah n permai. Ok, ni gamba latest mak dengan bopren mak.. :), untuk tatapan sapa-sapa yang mungkin dah lupa muka mak mcm mana.. yang ingat mak la kan, yang nyampah takyah tgk, cepat2 navigate away :)



So, ni plak handbag2 mak... ermmm... which stroller eak practical untuk mak heret kat sana?



so, mari bercuti bersama keluarga mentua... *tepuk2*


3 comments:

naza said...

weh cik supee, baik2 mengomen..jgn jd mcm ai nih..alih2 MIL pembaca blog..haha..kantoi aktiviti tak sihat kuu!!!tp blk hrtu die dh ngaku baca..so kene la sopan santun sket..hehe..(susah MIL celik IT nih..abih di'google'nye blog menantu hantu die..);P

S.u.F.e.e said...

itu lah.. MIL aku pun leh tahan gak rajin surf2 ni... hahahahaha.. okeh2 nanti aku lapik2

che'puan Idot said...

tadaaaaa...
mari berkomplot tips menjadi menantu tunggal.
la ni i politik masak..politik wang rasanya lebih baik tabungan sendirik!heheheh
yang politik cuti ni pun bagus apa..
berlibur bersama..
p/s ko berblog..jgn lupa pandangpandang jelingjeling daaaaa