Thursday, 1 October 2009

Stuff to Go



heheheh..
tajuk cam gempak jer. But I do have few things to let go, yang biase2 je yer, bukanlah jenama gempak2 :)). So, those yang berminat, drop me your email/leave me a message and we'll be in touch.

So, before I proceed please advised that

1. The items are pre-loved and used, so the price is negotiable..
2. I wont put so much details. If you are really interested, please email me for further details (more pictures/payment/postage cost) .
3. Sales item can be refunded within 3 days of purchase-postage cost consider burn la yer.. I'll refund only the item value cost



Item 1: Esprit Handbag RM45



come with a long strap - buleh buat sling bag juger la kiranya
bought it for GBP49, used once only
SOLD



Item 2: GuyLuroche Purse RM6

beli dekat SOGO, dah lama dah. but masih elok.


SOLD



Item 3: Small Kipling Purse RM20





Item 4: Elle handbag RM20



Item 5: United Colours of Benetton RM45



I bought it for GBP39 (RRP)
SOLD


Item 6: Bonia small handbag RM10


(booked)



Item 7: Braun Buffels Handbag RM 45








SOLD


Item 8: Hilly Handbag RM25









got small stain at the bottom right hand side, orange colour. Not so obvious, but it's there

(booked)



Item 9: Topshop Handbag RM40







coming soon..


walker chicco
walker elgo (anakku)
twin stroller from mc laren (side by side position)
multipurpose mixer maulinex
baby cots


tunggu yer, ai tak sempat nak upload gamba :)). harga buleh runding iAllah..

15 comments:

Maza said...

kasut yg cam terompah tu tak to go jugak ker? :)

S.u.F.e.e said...

ape case nak dengki.. tak rasa sedondon ke sama tinggi

Muslimah Perth said...

sufee, aku ada beberapa brg aku nak!!!! tapi leh simpan ke sampai dec??? uwaaa.. i am in dire need of a sling bag nak study ;p

Mimi said...

wuuiitt Pn. Sufee kita,

Mimi interested with some bags tu ler... still leh buat merempit gi keje...

item 6 n 7... can shantek jer... buley ker?.. aku ni malas nak kuar jejauh.. tgk yg ko advert ni still chantek.. aku nak boley?.. kene email ko ker?..

diyana said...

k.sufee, x saba nye nak paka handbag united colors tu..hehehe

S.u.F.e.e said...

sheri

babe, kat OZ mcm lagi best :P.. ko survey dulu kat sana.. lagipun esprit tu dah ada org amek


mimi

oitsss.. ko kalangan eksekutippp... sesuai ke mi? hahah.. anyway, yang item 7 dah sold, ada yang 6 ajer.. mcm mana?

yana

sabar yer Doktor ku... heheheh... akan ku ekspresskan

mimi said...

Sufee...

aku nak buat gi merempit jerk... tu lah tgk item 7 dah sold... parah... ko booking tuk aku no 6 tu...

Kang aku email kat ko kalau aku dah wat pembayaran.

S.u.F.e.e said...

mimi

ko sure ke nih... itu size amat kecik, muat purse and hp jer tuh. lipstick eyeshadow yada yada yada wedges yada yada.. kene letak briefcase hahahaha

Shuhada Samri said...

pn.sufee..

item 9 tu kosong lagi ke..??

S.u.F.e.e said...

syu

gedik la nak berpuan2 plak, sekeh kang..

item #9 ader lagi :)

S.U.F.E.E.N.A.N said...

Aku nak beli tuan punye blog ni bulee..?kehkeghkege..mcm kayo..:P

Muslimah Perth said...

sufee, nak beg hilly boleh?? aku nak chop beg hilly, kat sini beg2 ridiculously expensive and takde brand (okla, brand diorg yg aku tak penah dgr)...

S.u.F.e.e said...

annnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...

cubit nak???

S.U.F.E.E.N.A.N said...

Huahuahuahau..
Yg aku geramnye..time dok sini takdop plop mung nk offer bebende kat aku..kecuali streamix ngn bmw ijau tuh..sungguh tak patut!

pahtu..ngape jual sume2 tu..bukankah nilai sentimental valuenya teramat tinggi?takdop kat jalan tar tu sweet memories d cambridge..ngengnegege..

S.u.F.e.e said...

ann

mung wak gapo nok amek nga aku, gi la stoke, beicester segala nunnnn hehehhe... pahtu mu hok keno jual ko aku

mano ado beli di cambridge semua tu, paling2 di London