Wednesday, 14 October 2009

To Do List




Adeh la.. fenin la mak asyik baca-baca jer niehh.. mak nak list down few things yg mak plan nak buat in this short time

1. Nak carik tailor baju kebaya.. tailor lama tanak buat baju yg pesyen2 la plak
2. Nak usha vaio baru :P
3. Nak survey wallpaper utk rumah
4. Nak beli lambu tidor bilik Danial & Damia
5. Nak try recipe lasagnia che idot
6. Nak ajak makan2 a.k.a housewarming
7. Nak keta baru <--- tak relevan heheheheh
8. Nak gi bank-in duit raya hanak-hanakku - maafkan mak yer :P
9. Nak terminate ASB loan lepas dpt dividen
10. Nak kene buat cake birthday utk MIL
11. Nak print gamba2 nak wat hiasan dinding
12. Nak gi karambunai or bandung
13. Nak beli natural sabun ada aku jumpa kat blog mana ntah... huhuhu
14. Nak tgg keajaiban berlaku, sbg contoh: tiba2 jer phd aku dah siap lalalalal


ermm... jap, mcm banyak la plak, rs mcm gila bernafsu.. uihh.. duniawi sangat pun yer ni.. okeh2, mari insaf bersama2. List ni aku alter lepas ni.. now, nak kene siapkan keje dulu, lgpun aku dah merepek banyak.. agak biol sikit



3 comments:

S.U.F.E.E.N.A.N said...

Wah aku ingatkan list ape..cthnya:lps ni nak buat literature review, read article bla bla, search for methodology dan yg sewaktu dengannya...

Hehehe..sowi pee..sekadar reminding, for myself too..!

S.u.F.e.e said...

ann... hok mu list down tu mmg default doh.. :)
tok payoh listing, mmg ado sokmo dalam kepala..lalallaa

Hana' Yusuff said...

-ajak makan2 tu macam menarik.. hehe..nasi kerabu?

-duit raya hasya syahir pun belum masukkan lg dalam bank. ingat i sorang belum masukkan..

-gi karambunai yg kk tu?mmg dicadangkan.. cantikkk... dah beberapa kali pergi masa duk kk. pasir yg halus... mcm nak bawa balik.. tp kitaorg balik hari je..

-teringin nak gi bandung juga.. tp suami tak berminat.. huhu..jom gi sekali

eh..nak kain yg macam mana hari tu?warna apa?murah ke bali?bukan bandung murah lagi ke?insyaALlah kalau jumpa