Monday, 16 November 2009

Congregation Day





Saya sudah mau muntah mengadap kerje saya yg masih tak siap2..
akhirnya saya mengambil keputusan untuk menyalahkan blog ini..
now I've been distracted.. I want to update my blog.. yeyehhhh
update about my crazy-super-tired-weekend.. hehehe



Happy Congregation to my elder brother..
congratulations,finally he made it!

juga terima kasih kepada U*MNO, kalo tidak kerananya maybe my brother belum terbukak ati nak further stadi dia... sysshhh.. takleh elebrate pjg2, nanti kene marah..


Brother and his wifey

satu adiah muchi2 dr isteri terkasih (busuk2 pun takpelah...hahahhaha)
er... anak2 meka? uhh.. tak dpt dikesan


with Tok Daddy..

tok daddy not feeling that well lately :(, wishing him to get well soon



Hubby and brother...

adik ipar yang ter'ober' excited.. LOL... semacam plak aku rs... alhamdulillah aku dah ada anak 3.. just wondering robe size apa abang aku pakai ni, dah jadi cam fitted plak!


TokMommy and the twins..

baju yang tokmi pakai tu, anakanda dia yang kasik.. (sila muntah) sila rujuk kepada kainnya.. cantek tak? hauhauhauahau... aku beli nak suh buat baju raya aji, dia dah salamaaaaaaaaattt pakai.. huh, mak aji ni btol la kan....


Utk yang kurang paham, tokmi adalah mak aku... hehehhee

best betol dok Mesya, kalo ado important event, musti aku buleh sebuk sama...



and lastly.........


*

*


*


*




*




*





*


mestilah nak tepek anak bujang aku yang kenit neh...


ok!!






tocheh.. nak smbg keje yang ntah bila akan siap!



1 comment:

ieda said...

salahkan mummy lak pakai terus baju siak jahit utk rayo aji..agok2 nurung ko sapo la gituh dihhh...hehehe...