Monday, 23 November 2009

Cup Cakes




mcm mana la agaknya cara si twins ngan kawan2 skola.. how're they communicate, how are they getting used with Malaysia's school culture.. the teachers.. hrmm.. hopefully twins will like their school.

As a mommy.. iskk... tak abih2 risau. Ntah la nape aku nak risau lebih2.. takut itu, takut ini.. I just wanna make sure they are happy, enjoy learning.. serik sikit lepas kejadian ritu.. heheh.. aku lak yang serik lelebih!

so, as their end year school party, I'll provide them this cup cakes.. hopefully one day they will remember.. tiba2 tingat kegigihan mommy aku (she's housewife) dlm menjaga aku ke skola. Bfast tak penah miss.. ribut taufan banjir, mommy mesti buat bfast utk aku. hukhukhuk - emo sekejap. aku skang, anak2 gi skola breakfast yang hasil tangan tu kadang2 sangat, buleh kire dengan jari. Manjang beli roti jer hahahaha.. hope to be better peeps..






sekian saje laporan ntah hape-hape utk kali ini.

tochehhh~ tgh gila coach maggie la camna nak wat ni???

1 comment:

ieda said...

mung wat sendiri ko ni p? kagum aku...aku baru tau nih kepakaran mung..bravo :)