Monday, 23 November 2009

Pembaziran Terkini

Okeh

Saya bercadang utk membazir mendapatkan this COACH MADISON CHAINLINK MAGGIE.. tolong brainwash saya..... saya memang tgh gila sangat suka akan desingnya, sila tampar saya utk kembali ke alam nyata dan waras dalam membuat keputusan.. tp, sebelum tu, mari kita tgk... tidakkah ianya sangat stylish?? owhhhhh... mari kita sama2 stadi..



Inilah ghupenyer....

Yang ni lebih kurang dengan my coach parker leather, kaler gray jugak.. patutkah mak teruskan?


Ini? Kelabu lagik...


Ni mcm len sikit kaler dia... tp so typical coach kan?
signature type ramai sangat yang pakai..
(mcm la dorang mintak duit haku nak beli tu ye dak?hehe..)


This ONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I loiiiiiiiiiiiiiiiiiikkeee....





Tolong... hnss2.. oxygen!!





Apa-apapun, lepas tanpar nanti bagi pendapat yeh.. warna apa yang chantek.. masehhhhh!!!


12 comments:

mimi said...

Yang.. aku rase yg the last one tu nampak stylish sket... ibu muda yg ranggi gitu... he he he

ieda said...

keh baru jah beli makcik G..dok sapa sebule lagi..raso ari tuh ado ore berazam nok berehat seketika drpd beli hbag..apa2 pun aku lamo doh kene hok no. 1 :P

labmate aku nok balik US christmas nih..hehehehe...

Shuhada Samri said...

kak sufee..

yang bawah sekali mmg vouge lah....sy pun suka...

sesuai ngan akak...

maizmalik said...

kelabu kan ko dah adaaa..no no no..
cekelat krim tu..mm..biasa sgt laa..no no jugak.
yang last tu i pun loiikkeeee hehehe saya sokong! hihihi

Ein said...

i really like the last one!! i like to color....something different!!

bing jie said...

P...aku teruja nak beli yg last tu...aku tampor ko jgn beli, tapi bagi aku yg beli la eh...hehehe...Bagi aku, kalo ko x beli lagi membazir...hahahahahah *syaitoonurrajiiimmm*

NadiahKhair said...

i vote yg last sekali! sbb warna die sgt stands out. lain dr yg lain. make it xmas pressie yg xde makna. :D
jgn tampar diri sendri. nanti nyesal. so siler rembatttt. :D

II riEnAsHaM II said...

tii..i like the last one..beli la tii kalu mung kene gak..aku kene jugok tapi takdok pitih jah..kalu ado pitih aku beli jugok...

Asmida said...

Aku le manusia yang tak penah suka coach. Tapi kali ni hatiku tertawan dgn yang last sekali. Trendy! Beli beli, aku sokong.

Anonymous said...

mmg kemaruk beg eh..
kat US tgh sale...murah!murah! hehe..

-Hana-

aSma.mUnshi said...

siyesly..sume cantek kowt..

Anonymous said...

kuin suke yg last skali.. damn cntik! i loke it
!!