Tuesday, 17 November 2009

Rahsia Perut Tebal

Nak tahu tak apa rahsia aku yang makin tebal perutnya neh? Mariii... ikutlah cara pemakanan ini kalo nak gemuk dgn cepat mcm aku.....



breakfast
roti canai/nasik lemak/nasik berlauk
teh ais/any cold drink
*aku mmg tak minum air panas even dlm pantang pun cori2 minum air sejuk, takble tahan nyah (jgn ikut, tak elok utk urat saraf.. heheheh)


lunch
nasik campur yang mcm2 ada..
teh ais/any cold drink (read:tehais adalah peveret)


sesi petang
pisang goreng/cempedak goreng
rojak/kopok leko/yong tau fu
minuman - pastilah yang sejuk dan sedap


malam
nasik campur
neslo ais
roti arab/roti canai



dah tu, mcm mana nak kurusnya senah????!!!!!

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
menangisi nasib diri yang bagai dipam2.. adeh la
tp takpa... study kan penat... ecehhheceh
banyak lak tu dateline and presentation - bosan betol

dah tension.. apa lagi nak wat..
makan jer la kan??
uiskk... mcm mana nak pakai kebaya baru ni!!
haiyaa... isk!
susah hati jer lebih
tapi selera makan takleh nak compromise
itu sedap, ini sedap...

hubby? hahhahaha... yes..yessssss
dia pun dah makin boroi
takde la ong dok ckp aku tak masak la ape la
yang pasti.. dia dah tak kerempeng..

tp aku? apa alasan aku? duh... *shengal!!!*



2 comments:

cik jijah said...

hmmmm.. sebab susah hati kot? by the way.. with that kind of menu pun u still look good... kalau patik.. confirmmmmm... sebulan 5 kg naik.. huhhuuuu..

II riEnAsHaM II said...

aloh la tiii..mung tu gemok manonyo..supo tulo jah aku tgk..make la selagi buleh..