Monday, 30 November 2009

Salam Selepas Raya

Salam Aidiladha untuk semua...

supposely, it's was a 6-7hrs journey.. having Danial, Damia and Adam.. in this journey, in one car, I will definitely make a wise decision and book a flight ticket earlier kalo nak balik KB next time, the better!!



Demi membalikkan diri utk raye di kampung halaman terchenta.. mak tafakkur jer la disepanjang2 perjalanan itu... diorang adalah sangat Bising ok!



So, nak tepek gamba anak2 aku di pagi raya..


Ni la gamba anak dara aku n anak bujang aku di pagi hari raya. Tema hijau :). Mana Danial menghilang pun aku tatau, takleh nak detack, sebab dia manjang berkepit dengan tokdaddy dia. Aku nak warning2 pun payah sbb ada 200% immunity dr grandparents. Maka, dengan penuh besar kepalanya, dia pun berayalah dengan amannya.. cett!


Raya di KB penuh dengan upacara sembelih sana sembelih sini, namun, gamba salah satu upacara korban yang ada.. hrmm.. mcm janji2 plak pakai warna sama!



Ok


Pahtu kan, pahtu kannnnnnnn... pahtu kannnnnnnnnnn... hehehhe *tarik napasss jap* .... barang yang mak order dr US ritu dah sampaiii........... huahuahuahuahauah... mak suka nyah!! mak suka! tiba2 mak bersemangat nak mengamalkan rawatan menenyeh skin care ini secara exclusive, mana la tau lepas ni nak nampak muda, anggun menawan sweet 17th ihihih...


Nak tengok?? (poyo gila plak aku rs)




teng ting tenggggggggggggg...



This is a recommended set by Eli, orang Noirliliana tu.. aku siap kasik gamba kulit aku, harap2 dia takdapat kesan sampingan seperti hilang selera makan. So, kita tengok, mcm mana hasil muka aku nanti. Kalo berkerak jugak macam skrg, mmg itu adalah disebabkan keturunan, mmg huduhnya adalah secara turun temurun, takleh nak jampi and buat apa2 dah huhuhuh.. redha jer lah. Tapi, kalo aku tiba2 jadi iras2 manohara tuanku Z*ara, aku buat wawancara khas *sila muntah skrg* hahahhaha

Read: aku adalah hamba Allah yang bersyukur dengan apa yang diberi, namun dr kecik keluar perut mak aku yg tanak bela aku tu heheh, takpa tu citer lama, aku rs aku tak pernah merasa mendapat kulit mulus tulus ala2 telur rebus bukan telur pindang yang busuk itu ok!. Dari dulu smp la kawen and beranak pinak, kulit aku tetap tak mulus lagi tidak flawless bak kata omputih dan kalo time preggy mmg hampir semua ruang kat muka haku jerawat berlomba2 nak tumbuh.

Namun alhamdulillah aku tak penah kena penyakit2 kusta atau skin chronic yang menjadikan kulit aku mcm kulit tapak kaki ~ so, all in all.. aku tetap bersyukur hehe :), and mengharapkan prodcut ini berkesan. Cakap banyak pun tak guna, karang takde hasil aku humban jugak kan?? kan??

okey lah yer.. mari membasuh muka skrg, tochehhhhhhh!!



6 comments:

Mimi said...

Aku tgh menunggu sidang akhbar khas tentang perawatan muka ko nih.. tetiba muka jd M******a.. aku pun nak gak.. wah.. tak agak2 punya komen.. he he he.. selamat menyental!!!

Laalaa said...

salam kak, nak tanya utk satu set Noirliliana + kos penghantaran berapa RM

cik jijah said...

mula2 nak puji.. comelnya anak2 ko.. kulit cerah pakai hijau terang memang cun.. kedua.. nak tunggu.. ko punya result pulak.. hari tu baiti.. now ngko pulak.. kalau positif.. harus ku cobaaa..

Laalaa said...

kalau ada yang nak membeli nak join sekali..

S.u.F.e.e said...

mimi

sidang akhbar nanti iAllah akan meliputi semua aspect hahahhah

lala

aritu akak kene USD72, kalo tak silap la, so dalam around RM3++, time tu currency tgh turun :)

cikjijah

pertama: anak2 aku tu pangai punnnnnnn sgt comel, mcm nak meroyan aku travel lama2 ngan dorang hahaha.. kedua: setakat ni product itu sgt best sbb takde kesan2 pengeringan melampau, tp so far muka aku masih tak byk perubahan :)

che'puan Idot said...

aku tak tahan sidang akhbar tu wehhhh..
aku punya noirliliana kena tahan dulu sehingga aku berjaya menghabiskan stok lama loccitane.
arahan menteri perdagangan dalam dan luar negeri, yakni laki aku.
so,
kalu sidang akhbar ko gamat, akan aku forwardkan berita ni kat menteri tu supaya endorse shaja appilcation aku.
so doa kan ada result gedebom pada supee kita nih!!!
aminnnn