Wednesday, 30 December 2009

My PurplePink Baby

As per requested..

The full view of my Co*ach A*li Signature Lila*c P*atchwork Hobo Style can be viewed HERE.
Feel free to visit.




*mak tanak serabut2 kat blog sineh... many thanks...



Monday, 28 December 2009

Purple Crazy

Mari mak bukak resia.

Saya adalah peminat purple and pink.
Apa saje yang melibatkan garments
saya akan menuju kepada that colour tones

so, sila provoke saya dengan warna2 begitu
agar saya mudah goyah and terpengaruh lalu
kalah dengan godaan2 utk merosakkan perancangan belanjawan
heheh.. mari kite merepek

Wpun saya tidak berhajat utk berbelanja
namun, ada plak warna sebegitu yang melintas didepan mata
saya PASTI tidak menghampakan kedai2 terbabit..
sila jangan ikut contoh ini~ tidak sehat ok!

maka, dengan literature seperti perenggan di atas
tgk apa saya dah buat pada weekend lalu... jeng jengggg
(sila tampar aksi mengada2 ini)



apa lagi kalu bukan buang tebiat membeli-beli sempena
support penuh jualan akhir tahun 2009~ kata 1Malaysia...
ikut seruan kerajaan ok....

baju haruslah pesyen bergebang2.. maklumla kannnn ai kan dah berlapis2 nyah..




and




saya sbnrnya beli st cik pinkpurple ni..
dah lama..
tak terpakai2 lagi.
nak tunggu baju la katakan..
so baju dah ada best match..
tapiiii..





tAPiiIiIIIiIi................







err... mcm nak jualll jer... :P


woooottt wooootttt! murah saje wooooooooott..
pastilah harga runtuh!



ada yang berminat? contact me OK



tochehhh!


Saya nak mulakan hari purple saya :)

UwaaAaA




tgk la.. tgk laaaaaaaaaaaaaahhhhh!!



tolongggg
aku diserang satu penyakit skrg
penyakit gemuk
aku sudah amat2 gemokkk.. sob sob
tgk lah dagu haku yang ngalahkan kek lapis tu!
dah la bukan dr golongan yg mpunyai ketinggian universal
uwaaaaa

tak larat nak buat azam dah
azam tahun2 lepas dah penah get thru

moral of the story
saya mmg senang gemuk and yet nak kurus
sussssssssssssssssssaaaaah sangat

yer la, mana nak senang kurusnya
kalo suka sangat makan nasik..
(ye, saya amat gemar makan nasik, org kampung la katakan)

so any tips..
tips utk kurus tanpa kene kurangkan makan nasik,ngeee...
*sila sepak saya skrg!!

Saturday, 19 December 2009

Pasrah

Nak kata susah hati tu tak jugak
Tapi.. mcm bengkak

manjang menjeruk rasa jer
ntah la..
nak ngomel lebih2 pun tak guna
dah terlanjur pilih jalan yang begitu

haih..

sabarlah hati..
bukan senang nak puaskan hati semua org
hati seniri koyak rabak sapa pun tatau

pedih lagi..

Tuesday, 15 December 2009

Jualan Ma'al Hijrah

FURTHER BARGAINS!!

Asm semua, sempene kedatangan Ma'al Hijrah (mesti ada yg muntah darah ngehee...), mak dengan murah hatinya nak me'let go' kan sedikit barang2 mak dengan harga runtuh bercampur juga dengan niat utk beramal.. ngehheeee...buleh ai top up beli coach maggie ai ngeheeee

closet clearance.. dah nak new year, haruslah renew collections :))- poyo jer tu, mcm la banyak nau akunyer collections). Anyhow, if you interested, email me for further bargain or queries and the reservation is only for one day :), with the term of first pay first served (haha kejam ke?)




Few Items to let go

before that, I should highlight here that all items are pre-used and further bargain is applicable for certain items with minor marks :)



DKNY Handbag + purse

RM105 RM95
***SOLD















DKNY Black Canvas Handbag

RM40 **SOLD










Coach Black Leather Purse/wallet

RM65 RM55 ***SOLD









Harrods Shopping Bag (size:Large)

RM45 ***SOLD







*heaven gila almost every Friday cotiiiiiiii... mak suka... ok, sekian jangan over

Tocheh...

Sunday, 6 December 2009

KB Mall Runtuh!!




suddenly received sms from my cuz....



KB Mall runtuh??!!!




*one of my cuz di KB (medical Dr kene standby), 2 orang mati



hrmmmmmmmm....

apa citer sebenar eak... kite tunggu jer lah