Tuesday, 15 December 2009

Jualan Ma'al Hijrah

FURTHER BARGAINS!!

Asm semua, sempene kedatangan Ma'al Hijrah (mesti ada yg muntah darah ngehee...), mak dengan murah hatinya nak me'let go' kan sedikit barang2 mak dengan harga runtuh bercampur juga dengan niat utk beramal.. ngehheeee...buleh ai top up beli coach maggie ai ngeheeee

closet clearance.. dah nak new year, haruslah renew collections :))- poyo jer tu, mcm la banyak nau akunyer collections). Anyhow, if you interested, email me for further bargain or queries and the reservation is only for one day :), with the term of first pay first served (haha kejam ke?)




Few Items to let go

before that, I should highlight here that all items are pre-used and further bargain is applicable for certain items with minor marks :)



DKNY Handbag + purse

RM105 RM95
***SOLD















DKNY Black Canvas Handbag

RM40 **SOLD










Coach Black Leather Purse/wallet

RM65 RM55 ***SOLD









Harrods Shopping Bag (size:Large)

RM45 ***SOLD







*heaven gila almost every Friday cotiiiiiiii... mak suka... ok, sekian jangan over

Tocheh...

8 comments:

Shuhada Samri said...

kak sufee...

cop yang item nom 2..tapi nak tanya...handbeg tu besar ke kecil..??

S.u.F.e.e said...

shu,

item tu size dia tak besar sangat.. dlm 9.5"x 6.5", pastu... ada stain/mark sikit (wpun tak nampak sgt)

betol ke shu nak ni?? :)

Shuhada Samri said...

oo...

kalau item 1 tu memang besar lah kan...style handbeg sekarang kan.?? berkenan jer yang item 1 tu...

Shuhada Samri said...

kak sufee..

shu nak yang item 1 tu lah...

confirm...booking ni...

Shuhada Samri said...

kak sufee..

saya nak yang itemmm 1 tuuuu......cancel yang item 2....pleaseeeee.....

My Journey said...

saya berminat nak beli Coach Purse/Wallet RM55 tu..nie original kan...

email : fazila77@gmail.com

S.u.F.e.e said...

shu: babe, I've count u in, once it's been cancelled, akak re-open yej

fazila: yes.. it is :) and as far as I know, it is original, it comes with a authenticity card, unfortunately I dint keep it with me :(

melin melinda said...

sufee,

wallet coach t u dah ada org beli ker?
kalau tak saya nak...

thanks

email: melin3190@gmail.com