Monday, 18 January 2010

Cokelat tersedap!

hollaa
aku nak citer pasai cokelat

aku bukanlah penggemar coklat, tp seriously no doubt
cokelat ini adalah sangat sedap and yummy gila!!
aku br first time rs time birthday ritu
ada jual kat klcc, tingkat atas isetan
heheheh... sedapppp ooo

nak membukanya pun addoyai.. manyak step
tapi sodap weh!



it's a ROYCE!!!

series sblm ni tak pnah dgr, so agak jakun jgak la aku sbnrnya...



at least it stated clearly "liquor free"....

ada pamphlet (btol ke eja ni) pasal cokelat itu ok

tang bhs jepun tu aku tak pasti, maybe dia nak kata sedap ni rugi tak try hahaha

haih, aku mmg kurang sabar, banyak lapisan ok

lepas dah godek2, br perasan ada small ice bag dekat bwh,
uiks.. temperature sensitive ke nih?



tadaaaaaaaaaa.... itulah rupa dia.. apa ada pada rupa
hanya segi2 yang tiada seni

sudu pun udoh jer dia kasik

yes.. rupanyer agak huduh tp sedappp sangat... mak suka!



sekian sahaja citer kejakunan mak dengan cokelat ini
tocheh

4 comments:

mimi said...

Fee.. ko tau tak.. gambar awal tu mcm coklat tu kecik aje... ropa-ropa... BESAR & TEBAL chukulat itu... Gambar mmg amat memainkan peranan.. he he he

Maza said...

you lupa kasi description RASA cokolat tuh....

bing jie said...

huihh...aku tergoda wehh...ptg ni dating jom...hehehe...

Asmida said...

meleleh-leleh air liur aku sampai ke dagu........