Monday, 25 January 2010

Memang tidak syak lagi...


tidak syak ape?aku gemuk?hah, betol la tu.. tension je makan, tension je makan.. kalo tak tension mmg confirm2 la akan santap jugak.. sudahnya nak pegi kenduri pun pilihan baju adalah limited semua dah ketat uwaaaaaaaaa...terpaksa pegi kenduri baju yg sama ohhh... itu tidak bisa terjadi... tidak vouge la mak...

ok.. nak citer pasal wedding... wedding one of my roomate time kat jasin dulu.. hehehe.. alhamdulillah.. ranjau duri yang dilaluinya bukan sedikit, jumpa plak laki2 durjana yang tak berapa cukup sifat.. and luckily at last, she found her prince charming, mcm nak muntah plak aku and dah selamat pun nikah last weekend, so happy for you babe! at least I can see her happiness :)), cuma nak canang lebeh2 mcm tak lalu plak haku, maklumla si andi tu adalah our batchmate, merangkap classmate amy and ein time form 5... haih... tak berkembang okkk... time kat mrsm ritu, tanak ngorat awal2.. takpa2.. kasik matang dulu itu budak2..



&
antara ayat2 ngorat yang takble blah...




....... andi siap ingat amy dok depan dia time SPM tuuu......
(time SPM sila focus buleh??)
wakakakka...mati aku lepas ni kene maki..


apa2pun, congrats guys!
so, mari kita layan gamba la yer..


*haii.. bila laaa nak malam neh!*


awatla ko pakai kasut tracking bai??hancusss...


apa2pun, selamat menempuh alam rumahtangga
asalkan korang happy...
aku pun happy....


p/s:
Andy: ko kalo offshore, baik ko jgn tinggal kunci keta kat amy, hahahhah... abislah ranap kete nko...
Amy: bawak2lah tukar department.. takkan nak oncall duploh pat jam!







penat bergambar, makan haruslah berpada-pada..

dengan sapa aku pegi?? haruslah dengan hero kecik ini..

No comments: