Saturday, 16 January 2010

Mode: mengutuk


adeh la
niat di hati nak bercoti2
tapi.. tatau nak pegi mana
mcm banyak bende nak kene consider

wehh..
banyaknya keje kene buat
help! help! help!
tapi tatau nak start dr mana
ada sape2 yg nak offer aku keje baru tak??
aku otomatik resign

oo yea, nanti nak tepek
adiah birthday ai.. heheheh
saje la nak share
sbb ai pun masih jakun wa dungu lagi
esp cara2 nak get used to cara2 memakainya
maklumla mak ni sgt ulu orang nya
kalo datin siti dpt worth of rm40k nyer pressie
aku pun dpt jugak adiah (nak jugakkkk)
tapi takla semahal tu.. teheheh
(takpe, result spm aku lagi baguih dr dia heheh~no offence yer peminat2 siti)
yg penting value tu sama
both dpt pressie from the most important person in life.. tak gitu?
read:comparisan factor adalah tidak significant!

skang tgh dengan lappy aku
depan tv, channel tv3..
(anak2 aku dah tido, tu yang aku ada chan tgk)
tiba2 ada lg selingan lagu time comercial break..
lagu budi bhs budaya kita..
(ala yg datok siti tu nyanyi)
tapi... yg ni version campur malay, india china..
in one time song..
bukan ke lagi sedap kalo dorang wat
india one full song...
china one full song...
haaa.. senang sikit nak hapal..
haih... mcm perit lak telinga
dok dengar lagu tu carca marba
dah jd versi berbelit2..
pening la babe
tau la skang tema 1 Malaysia
bersepah2han merata-rata
tapi utk apply kan kpd semua perkara
err.. mcm ada la tempat2 yang
kureng kene...
ini bukan perkauman okkkkk

hrmm... peace!!
(harap tak kene maki aku pasni)

2 comments:

Anonymous said...

krabi kunun...cittt...:)))

S.u.F.e.e said...

oii.. nak pegi, mmg mak nak poie, tp tgh susun atur rancangan neh