Tuesday, 19 January 2010

My New Baby



hrmm..



bila tgk si dadam ni, mcm kejap jer dia dah besau, dah nak lebih besar dr abam dah.. tanak la correlate and highlight usia aku yg makin bertambah tu kan, hiks..

harap2 lepas ni, banyak lah benda2 bermanfaat aku dpt buat... eah.. blogging kira berfekdah jgak apa.. at least for my point of view.. it is! esp for those yang mmg blog content dia best and berguna untuk insan2 lain... baguh2.. teruskan..

aku plak, tujuan blogging adalah skadar hilangkan stress, stress yang kadarnya tidak terlampau (sbb kalu dah over stressed aku prefer masuk spital). lagipun, blog ni adalah tmpt utk aku share mana2 kejadian.. pendapat.. perasaan... yg berlaku in my life. mana2 yang termampu dikongsi lah kann.. takde ah semua benda nak catat.. penat oii. pahtu plak, kalo tuleh sesuka hati jiwa raga beta..welll...... we never know who are the reader, karang ada yang nak jugak salah2 tafsir.. dahhhhh jadi bende lain.

so, tujuan entry ini adalah sebagai tanda penghargaan aku dekat hubby :)) *muah* utk hadiah harijadiku walau lain yang ku harapkan :P. maseh banyak2... tatau nak tunjuk tanda tima kasih yg mcm mana... mungkin dengan maggie coach lagi satu?hehe. tgk la muka ku yang gemuk yg sengih lebar sbg tanda tima kaseh yg tidak terhingga


see.. terserlah kan ke'double' lan chin aku..
mmg aku nak pamer sangat2 lah tu

ke nampak muka aku yg pura2 terkejut time tu?


and.... my new baby...

nie lah rupa dia, mmg dah lama gila apple, cuma tak terpanggil utk membeli. tapi kalo org kasik, kecik tapak tangan satu pavillion beta tadahkan.


me and my sponsor... hehhehe


*ada sapa2 nak kasik iphone dia kat aku?


tocheh

8 comments:

S.U.F.E.E.N.A.N said...

Woow..nmpk cun..!patutlaa hubby aku ye yee jerk nk pow satu..aku lak asal dia sebut jerk apple brand hnya yg tervayang di ruang mata adalah sejibik buah epal merah..tp lps ni kompem takleh buak deeek jerlaa kalu dia sebut nk belikan tuk aku so..hehehee..harus support sepenuh jiwa raga ahakks!

S.u.F.e.e said...

owhh.. annn... sila la beli ianya amat best skali. ann, mu brp buley doh lo ni? bila due?

S.U.F.E.E.N.A.N said...

hehe..itu semestinya..aku masuk 7 doh loni..insya'allah 9/4 due..doalah moga sumenya lancar..study guano weh..?adoiyaaaii..letihlaa asyik ngadap laptop buat write up nih!

Anonymous said...

Sufee,

makin bersemangatlah nampaknya kawan aku ni nak buat PhD...

hehehe

-zu-

S.u.F.e.e said...

zu sohabatku

mmg benarlah dgn apa yg diteka..
aku sememangnya amat gemuk bagai dipam2!

Hana' Yusuff said...

wah..gempak2 je hadiah hubby tuuu.. teringin juga tp tak mampu lagi ... nak kena tunggu sambung belajar dulu kut.. huhu

S.u.F.e.e said...

hrmm..

takpe, nt request jer dekat mr pandai terbang tu yek.. sure dia kasik punya :))

Liyana said...

Wah, bestnya birthday present. Lagi semangat nak update blog nih.

* boleh sponsor apple 3 bijik aje :)