Sunday, 24 January 2010

My Zeronica

mak speak fella nyah.... maafkan mak yer, tengah kejakunan sikit neh, heheh.. abaikan kejakunan tahap markonah ini.. sukaaaaaa...

dolu2 mak gatal pegi beli lazy chair, beli time tu.. sbb dia tgh sale gilababas... pahtu bila dia dah balik rumah mcm tak kene tgk... alasan2 doniawi mak.. yer la, tiada pasangan yang serumpun eceh, kesian lazy chair mak tu.. pahtu, dok la usha2 partner2 dia yang len.. memang susah nak cari seatie yang sepadan dan murah less 95% tapi masih lawa tanak yang display

akhirnya... berkat kesabaran mak (biase la kan, kalo kite tak carik2, maka tergedik2 la dia dok timbul)... maka mak jumpa nyahhh, mak jumpa beradek dia, yang serupa yang senada and seirama... mak pun apalagi tanpa banyak songeh sperti kebiasaan sampai salesman naik menyampah terus membooking and menunggu si zeronica ni pulang.... wooottttttttttttt....


nak tengok?? heheh...



yer.. aku mmg tak serik pilih fabric type nyer seatie, tak sedar pelakar tahap dewa ada 3 orang kat rumah.... anytime buleh menukarkan warna seatie ku...


the 3 seatie veronica and...


the 2 seatie veronica

pasan tak mak punya lazy chair yang belah kiri tu.. nak samakan dengan dia la

mak sukaaa.... tp kegembiraan mak terpaksa di gores2...

curtain plak dah nak togel... baru jer robek railing dia, saje je kan? dengki ngan seatie aku... now tak pasal plak kene ganti railing baru, kene ukuran baru sbb terpaksa drill dengan ukuran baru, ukuran lama dah hancur (org air-cond la sengal, pasang rendah sangat!)..


ok, ini request dr one of my best buddy, dia nak tgk gamba dinning table mak yang tak berapa nak baru dah..

*zue, ok ko ginih?ke nok gamba penuh lagi?....



sekian dulu wabillahitaufiq walhidayah....





tocheh..

5 comments:

Anonymous said...

salam sufee,

sangat sesuailah time mu beli sofa baru ni, sepena nak sambut kawan baik mu ni datang rumah .. ihiks ihiks..

wiken ni aku turun 'key el'. nanti aku gi rasmi perabut2 baru mu ok ? hehehe...

and jangan lupa, nak order mee kari mu... hahaha.. siap leh demand lagi tuh! ni namanya kawan spesel....

* nanti aku gi tengok dining table puah2. hihi

-ZU-

Arni Yusnita Ahmad said...

nice sofa, arnie suka ;D

MaizMalik said...

wah kelllaaassss...sgt sesssuuaaaiii hehehe i like! i like! bila aku nak pi rasmi tatau hehehe

bing jie said...

patutla aku asik rasa je nak pg umah ko...tp x sampai2...

Hana' Yusuff said...

dah jumpa langsir idaman hati?