Thursday, 28 January 2010

R Series Merc

gila la...
makin lama makin berlambak la plak aku nampak
time mula2 ritu, mcm la sangat rare.. kadang2 jer nampak
takle aku jaki sangat...
skang bersepah2... isk..




dengki la kat sape2 yang ada this R series merc!!



apsal la ko tok tersebek jer kat sini, saje je kan, nak kasik aku nampak nko?

hhuhuuhuh.... mmg tak ble blah laaa
sangat suka kereta ini.... nak beli kaler ape eak nanti?



*agaknya citerasa bila dah beranak 3 ni manjang ke arah 7 seater je kan?? haihh....


sekian angan2 untuk akhir minggu ini.....

3 comments:

bing jie said...

Amik kaler silver la.Hitam kang panas...hehehehe

che'puan Idot said...

hehhee, aku pasal mercs emmang cepat aku reply!
R class aaa, memang cun. naknak yg 350
babe, merc guna class, bimmer guna series.

rega pun cun sehh
tapi memangmemang lawa sungguh.

che'puan Idot said...

aik hilang komen tadik?

babe, aku kalu pasal mercs memang lajuk je reply.
R class ni haaa, memang cun.naknak yang 350.
merc guna class, bimmer guna series.
tapi aa, memangmemang cun.
aku nampak pada mata aku, hitam memang hensem!

rega pun cun.
test drive la.risik-risik
masyukkkkkk