Thursday, 22 April 2010

BUah Hati Mama

mommy sgt sebukk..
mommy pun tatau bila nak abis keje mommy
sbb mommy sendiri malas nak wat betul2
heheh.. sbb tu tak siap2..
skrg sapa yang salah

banyak plan cuti2 nak buat ni
uhhh... tapi bilaaa..

ritu mommy bawak buah hati mommy
pegi beday parti one of best buddy mommy
themes party dia Safari.. bestkan?sgt happening..
yang sedeynya, mommy tak sempat pun prepare btol2
costume utk themes tu.. so, main belasah jer
beli baju yg gamba2 ala2 safari and
for Damia, mommy just pakaikan baju ijao..
sbb colour themes dia adalah khaki's green
present utk mirza tu pon mommy tak sempat nak tulih apa2
wakakakak... *ok maez, aku kantoi di situ!
apa2 pun party tu mmg happening!!

mommy mirza tu creatif tahap gaban..
tablemate mommy time dekat jasin dulu..
nanti, birthday danial & damia aunty maez nak contribute?
aku pedulik hapa.. kene contribute jugakkk!! hehe

maka, takleh nak merapu panjang..
meh nak tepek gamba buah hati mama..
time dah nak balik dah la..
tu pun, gamba tak sepenuhnya lagi
gamba umah aunty maez yang grand2 tu
masih lagi ada lam camera daddy..
so, layan yg ni jer dulu..


Adam yang nak sama besar dah dengan dandan...

Damia, as always will be over excited whenever get sticker...

mcm shitto jer muka haku yang gemuk... kalah org peknen kat sebelah uwaaa!!



maez, janji eak.. createkan satu goody bag utk twins!!

No comments: