Thursday, 1 April 2010

Hatiku Yang Menggerutu

sebab apa sy bosan tahap kucing bertelur..

sbb baru lepas on leave a few days ( a few ka?hehe)
sbb berlambak2 keje wajib yg terpaksa aku siapkan
sbb dah takleh nak elak, takleh nak lari

urkh..

tapi takper la kan...
kata dah break sekejap
okay la tu... banyak cantek muka
nak cotiiiiii manjang..

bukan2...

nak break lagi.. lagi and lagi...
camno? kali ni angan2 nak bawak
bala tentera skalik...

and...
dalam hati dah berkira2 nak beli
kain utk bj raya.... hahaha
sila sepak sy skrg
kaler apa yer..
themes mcm mana??

okey2.. bulan mei nak start ganti posa..
dah.. jgn nak ngutuk aku lebeh2
aci laaa kan kalu nak plan2 kain baju raya
tudung awning ke porch ke..
takleh nak smbung wat keje neh
tgn gatal-gatal nak beli smthing online

huwaaaa...
ada lagi 6 days to go
nak beli ke tak nak beli ke takkkkkk
owhhhh.. susahnya...


busan kan....



nak tulieh lagi.. banyakkkk bende...
tp.. mcm tak boleh nak spend masa kat blog
rs guilty
tp dok berblog hop.. apa bezanya senah?!!!



ok..ok.. aku cont keje aku...
p/s:tp..lepas aku order bende tuuuuu..... hihihi bleh?



1 comment:

maiTuty said...

kak CWK lame bebeno tak hapdet muke anak2 akak yg cumell itu...