Tuesday, 6 April 2010

Kisah dia lagi


kisah dia lagik..
sbb banyak sggt demand dia
tak larat aku
haha
nt ada yg kata aku anak tirikan danial and adam

no, no
sbb, lately di damia ni
mmg banyaaaaakkk sgt requestnya
bermula dgn nak pakai make-up2
patu nak baju blink2
nak bunk-bed
nak potong rambut..
nak pakai bulu mata palsu
nak itu
nak ini
yada..yada....

so, yg masuk dlm kapla otak mommy and daddy
cuma satu, yakni bunk bed.
tp, bila survey2 dkt little world, erkk..
mahal jugak eak bende2 alah tu.
3-5K ooo.....mahal..
dah la ada tu sgt spaces and utk aku
ianya mcm akan jadi cluster fobic sikit
hehehe.. org tak kaya mmg akan bising cenni...
lagipun, bilik dorang ciput jer
tak simetri, blum kira finishing yang mcm h**ram
(rumah buatan p*remba mmg jahanam..kauuuu)
read:aku mmg tak suka

ok, berbalik pada topic asal
mcm nak consider la bunk bed utk si twin
sementara dorang bleh lg share bilik
later on, that's gonna be adam's and danial's jgak

tatau la mana nak carik
yg harga dia berpatutan...
yang lawa.. yang fancy2...
yang children friendly
yang tak bahaya
kalo anak2 aku main terjun2..
tak patah tengkuk

hehehe... manyak la plak kriteria dia..



antara choices dekat little world... mcm2 gini la.. takla exactly mcm ni

*pic is googled





but aku n hubby mcm finalize nak amek bunkbed mcm ni,
from ikea punya.. harga pon, berpatutan la sikit..
*pic also googled

hahaha.. gila old fashion
tp, mcm design dia practicle, airy
tp mcm dah discont. plak.. aisehh..
apa2pun, KIV dulu sat


so, other than that
antara request pertama yang di layan
(sbb mudah and tak mahal heheh)
pegi potong rambut...

"I want to cut my hair.. like Geena.. "
"ok, I'll cut your hair later on"
"no,no... I want to go to saloon..."
"....!!! ni semua ikut daddy.."

mcm mana la agaknya rupa si Geena ni
adore betul anak aku dgn si Geena ni
semua bende dia nak ikut
nak rambut mcm Geena
nak pencil mcm Geena
sib baik skola pakai uniform
kalu tak mati aku hari2 nak dgr dia nak baju2
yang saaaaaama dengan geena


so, di Sunway Pyramid..
dkt kedai potong rambut.. muka Damia tak bleh nak blah
hahaha... tersipu2..


she knows what she wants...
I want my hair to be this long.. not like this, this, and that... bla2..
amboiiiii.... skn!


Finally...


Actually Danial pon pnah potong rmbut kat sini...




skian shj laporan orang yang berlagak takde keje lain di hari ini... tocehh!



3 comments:

Anonymous said...

lawak + cute si Damai ni tau.

maiTuty said...

damia.. comell nye wat rmbt cam tuh...

cik jijah said...

hohohooo!!!lengggg loiiiii!!!!