Monday, 5 April 2010

Lepas Presentation

Holaaa...

aku baru lepas presentation..
so, nak luahkan apa
yang terpendam setelah berminggu2 ni

tskk...

gila la.. hati aku bagai di garu2..
dah lepas htr parker aku dry clean
leather dia mcm pudar sikit
hantu laaaa...
tak pasal aku kene study balik
utk buat pemilihan tepat yang seterusnya..
harus la beli enbeg baru yang tak pudar2 kan
hehehhehe

cepat... cepat tolong haku buat pilihan..







dulu2 mmg dah tekad dah akan amek this groovy...


takper lah colourful sikit..
len sikit dr yg len
baru lah outstanding bak kata hubby
main thing sbb dia 2 in 1
buleh crossbody and buleh style biaser2 tu
patu strap dia gold.. ouhh..
sangat gojessss



tapi..

tak aleh2 plak ada yang ini...


*
*
*

*


*




*





*








*






ni pun chantek maaaaaaaaaa.... gimana sihhhhh


it's a Kristin Large!


and also...
ini juga....

lawa la plak si Kristine Crossbody Bag nehhh!!!
I need oxygen....




ohh.... kene wat istikharah
supaya aku tak melabur berlebihan!!
mari berjemaah dengan saya






2 comments:

shuhada said...

kak...

saya suka kristin large tu...sesuai ngan akak...

beli kak beli...nnt post kat sini..huhu

ieda said...

Taste kito sokmo la samo...aku pun duk eyeing hok colourful tuh..heheh...

tp sebab memandangkan summer sale suda tok lama..aku tunggu mano tau aku bule dpt gud price for G..and aku pun tgh drooling juicy culture nih..haha...

duit..duit..di mana kau duit..