Monday, 17 May 2010

Rasa


saya ni perasa orangnya..

apatah lagi dulu2 mcm baikkkkk sangat ngan kita
yang penting persahabatan yang dihulurkan.. nampak ikhlas..

tapi..

skrg ni, mcm dah lain benar.. jauhhhhh jer rsnya..
naluri hati (which is tatau buleh pakai ke tak) plak asyik fikir bukan2..
takper la, tanak fikir bukan2..
berdiam diri mungkin lebih baik..

biarlah masa yang menentukan..
mungkin hak dia juga untuk terus jauhhh..
and will have his/her own concrete reasons..

ke hanya mainan rasa?



9 comments:

bing jie said...

oikk?siapa yg dimaksudkan? maybe he/she ada problem lain?

S.u.F.e.e said...

dah, jgn nak mengada..

heheh.. tadek kene mengena

Hana' Yusuff said...

uisy... ni ditujukan pada siapa ye?
dalam mood rindu kat adam ..damia kut?

happy selalu ye:)..senyummmm...kan comel tu

K.e.e.N~si empunya blog said...

eh baru perasan..entry kita nk dkt sama tajuk dier..hehe..
err..pil yasmin kat atas tu pil perancang ke?
aku x penah amek pil perancang lagik nih..sblm ni sumer semulajadik jer..huhu

S.u.F.e.e said...

hana

mode rasa yang carca marba.. hehehe, harap2 comel btul la hendaknya :) wpun skrg muka adalah berkerak2..


myoneandonly Me

yepp, tu mmg contraception pill.. buleh juga kalo nak cuba, elok utk kulit juga :)

S.u.F.e.e said...

loorrr... aku ingatkan sape.. hehhehe.. tak pasan plak tu nick nko.
keen, ko takyah la nak pill2... hehehe.. anok2 ko cute weh.. kene ada anak ramai2!!

zue said...

puan sufee,

harap2 mu bukan kecik ati ngan aku yer... sebab aku pun ada sikit kriteria yang mu sebut tu, 'menyepi'... hihi.. aku skang busy skit since sham gi hongkong ritu.. now, sham balik, dah free skit... baru nak menjenguk facebook n blogging... hehehe

SNS said...

aku ker sufee? sorrylah aku pun menyepi...tapi aku selalu baca blog ko. take care nuuu

S.U.F.E.E.N.A.N said...

Mek,aku pom menyepi jugok tp kalu akulh 'insan'yg dimksudkn mmg ko saje nk kene sekeh!tunggu aku abeh confinement dulu only then baru leh nk kecoh2 ye:)whoever he/she is,idup msti appi peace no war!!(mcm ler ko nk berperang ngn he/she tu ngenge)