Monday, 17 May 2010

suker....sukerrr...sukeerrrrr...


last weekend, twins follow grandparents ke Penang.. fuhh, sunyi gila umah aku. first time ever let them independently follow granparents travelling masakla toknenek dorang ngan kerenah2 cucu. dadam tak ikut aar, mana leh... nanti mommy lonely sangat la plak.

bila rindu, mula la godek2 gamba dorang... huhuhu..
mommy miss u both loads...*tskk


dalam pada boring2 tu.. harusla manfaatkan masa sehabis baik.. bila lagi nak berjalan2 dengan dadam.. so, last weekend juger la mommy and daddy feeling2 anak baru sowang jalan2 keluar peacefully, not much disturbance or riot wahahah... to where? somewhere in PJ jer. kejam kah istilah itu? tp seyes, rindu oooo...

tertanya2, makan apakah dorang, kenyang ke... dah mandi ke, brush teeth dah ke, makan senirik ke macam mana... tak tenangggg ok! bukan ape, sbb tahu dorang normally dengan granparents neh amatlah susah nak control and pahtu plak, demanding gila. maklum la... dengan parent senirik mmg takleh la nak grumpy2 sangat, sia2 lah mommy and daddy training suara ala2 speaker, ye dak? tak kasik can okkaayyy... so, dadam peacefully start his weekend without abam n kakak... nampakla jugak dia lonely.. tadak membe nak bertekak kottt..

*boringgg jer muka dia...

*singgah MPH carik few books utk dorang, USBorne ada sale.. menarek jugak la


so, hasil jalan2.. mommy jumpa wedges idaman kalbu, mmg susah nak jumpa (as for me la kan).. certain outlet (Bangsar village, tropicana and OU) jer yang takat ni ada this stock. pahtu plak, size haku punyer la susah nak jumpa.. luckily I found it at OU.. whahaa... puas hati aku.. before this crocs wedges takde yang berkenan di hati walau aku tergedik2 nak pakai wedges...


ni la rupa sebenar... wedges yang haku suka tu..
(ada 3 colors, black, dark brown and gold)
and this time only gold color available in 6.. rembat jer la

harap2 best la pakai... and tidak bersifat sementara... ngeh ngeh ngeh


ok.. ni kasik can ai punya engineer tgh check status...

muka puas hati dpt godek2 wedges mommy...




sekian laporan dari saya... tocheh!



5 comments:

ieda said...

Chumelnya gambar Adam kat buku2 tu..cm model gitteww..hehe

Harap2 wedges tu akan ber'sifat' kekal deh :D

eynda said...

New arrival ke crocs tu? Comel la...nak beli jugak :-)

aRi sHu said...

hye kak sufee..wedges tu new design ke? sbb i x prnh nmpk pun kat jb design tu..cantik la.. :P

bing jie said...

wahhh...comel2...aku pn nk jugak crik...hoho

S.u.F.e.e said...

ieda:

berengat sikitttt... ai minat tuuu dengan wedges sebegitu

eynda:
rsnya, new arrival kot.. heheh.. jarang jumpa.

ari shu:
mmg akak pun jarang nampak.. tu yg first time tgk terus nak beli

bing jie:
cepat2.. biya same2 gitu :)