Wednesday, 30 June 2010

DIA


dia yang saya kenali...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


dia yang selalu bersama saya.....


dia yang menyayangi saya sepenuh hati... iAllah


dia yang sanggup berkorban demi kerjaya saya..2x dah :(..

dia yang selalu support saya yang kdg2 meroyan hilang semangat


dia yang mempunyai citarasa yang sama dengan saya, esp bab2 berangan...


dia yang suka berkongsi cerita dengan saya..


dia yang kdg2 suka tipu saya sbb saya mudah kene tipu rs cam nak sepak


dia yang sentiasa mencuba utk membuat yang terbaik utk saya dan semua


dia yang tidak jemu melayan kerenah saya yang shopaholic


dia yang sgt gemar masakan kelantan... dan sgt demand dr segi makan2


dia yang akan menggantikan cencen nikah yang saya ilangkan hehehe


dia yang sgt obses dengan iron chef


dia yang sangat cerewet nak mamps sukar memilih baju2 di mesya
(ada hati nak beli PINK kat sini tu)


dia yang dulunya selalu gi berenang skrg tidak lagi..eh.. hehehe


dia yang skrg ni makin buang tebiat nak naik beskal


dia yang selalu ngelat and suka nau kacau dadam, the mami's boboy patu tanak ngaku


dia yang dah 2x tukar iphone sbb bawak gi berenang..


dia yg penah sengaja tanak repair lappy lama sbb nak lappy baru (salahkan wireless konon)


dia yang dahulunya agak kurus... *ampunn...


dia yang sgt kemaruk dgn komik jepun hrmmm....


dia yang sangat obses dengan gadget2 apple..


dia yang suka baca blog saya wpun dok kutuk2...


dia yang sangat sebati dengan bahasa2 computer


dia yg lahir di liverpool and tak ditanam placentanya hihihi
(dekat uk kene mohon la plak nak gali2 tanah ni)


dia yang amat saya sayangi...


dia yang menyambut ulang tahun kelahirannya pada 1st July






dialah...



*


*


*



*




*





*


CHENTA hati saya... selamanya :)
(which is tak sangka pun akan jadik laki aku even dr form 4 satu homeroom, satu kelas)


we love u daddy.. happy 30th birthday....
glad that we're blessed and remains as a happy family




Photobucket

5 comments:

S.U.F.E.E.N.A.N said...

Appi busday gak tuk duddy dadam,dani dan dami..bui adiah gedia ke gewe nih?x6? he he he..(doa nih tau!)

Muslimah Perth said...

so sweet :) Happy birthday Maza

Mimioww@mimilo said...

Hepi Besday tuk hubby Sufee...

Semoga dikurniakan kesihatan yang baik, duit yang lebih banyak untuk belanja sufee shopping dan yang sewaktu dengannye... heeeee...

zue said...

Semoga CikWanKembang n Encik MAZA bahagia hingga ke akhir hayat...

buat lah post kisah cinta mu n maza, sufee!! kisah time skolah, time U, time mula cintan2... hihi...

MaizMalik said...

alolololo sweettttt gitu hehe memang tak sangka kan..satu homeroom hehehe senang hati tgk hepi family mcm ni :) semuga berkekalan! I like! hehe hepi besday MAZA!