Tuesday, 22 June 2010

Happy.. happy.. happy!!

alhamdulillah

happy sangat2.. lalalallala... ai lloikkkeee... skrg ni dah ada mcm2 pesen tudung ok bole pakai. ai adalah peminat tegar tudung bawal akbar, then switching to Ariani, and now another option. I've got shawl!!!! So, kalu boring gitu, pakai gini, boring gini.. pakai begitu..lalalalallala..... best!!!

dah lama member introduce brand ni. tp time tu tak gila selendang lagi..




and....




this is my first batch of shawl collection... lalallalalalal


look at dia punya badge/brand tu.. ditepek bersepah2..
effort gila nak jahit bende tu rata riti...

this are their inners plak..
series selesa gila nak mati inner dia, harga pun not bad rm12/each..
err.. about the same la kan dengan inner yang dorang jual kan..

and, again... also tak lupa nak tepek brand dia..
and the most important news for me today is that, about my beloved hubby..


At lasttttt..... after a very long half-pay leaves, he decides not to go back to Cambridge to continue his work, when he finally accept the job offer in Malaysia. Dah la dengan mcm bagus jer ignoring few offers or opportunities before. Tp takpa la, apapun... alhamdulillah, akhirnya.... even he loves earning in pounds-of-course and also loves his job in cambridge very much, for the sake of his beloved family and his isterinya yang gedik-pasan nak jd gojes pakai selendang ... he finally will stay. thank you darl...

tocheh!
(nak kene reward diri senirik neh...*evil grin*)

Photobucket

5 comments:

ieda said...

Weh, first batch gilo banyok! bape weh sela..muroh2 buleh aku beli etek..hehe

Yummy Mummy said...

Simply lovely. I'm a fan!

Liyana said...

Camne you simpan tudung byk2 ye? Bila I ada mood, mmg lipat elok2, tapi bila nak cepat, main ambik aje. So, bila ada masa, baru lah kemas balik :)
Last week baru kemas balik tudung2, punyalah byk tudung lama yg tak dipakai. Alhamdulillah, dah dikumpul & dapat diberi kepada mereka yg memerlukan. Kita ni, kepala satu, tapi tudung bertimbun2 kan...

S.u.F.e.e said...

ieda

hahahhaa... as always, lo ni ado promo buy 2 free 1, mu nok ko? dio best gok sbb, 1. besar sikit dr TR and 2. kain dio sangat heaven 3. inner yang superbbbb


yummy mummy

ye ke?? heheheh... ai pun nmpk gaya nyer dah bleh jadi die hard fan ni, asyik nak pegi arzu tu


lyana:

simpan tudung?hehehhe.... ai jenis yang tak suka simpan banyak2. BUT suka beli banyak2.. bila dah ada yang baru (same as u) mula la reduce dgn kasik kat org2 :D.. br rs tak bersalah kalo nak beli yg baru. kemas.. ai guna yang gantung2 ikea tu.. nak describe pun tak reti, nt ada masa ai amek gamba and share... hehehhehe

Pinkwatch said...

hi there,

boleh ke u tunjukkan sket camne scarves arzu tu dan inner dia.. I pon tgh nak cari style lain dari ariani dah boring dah.. plus I baca inner arzu tu best sangat..