Thursday, 15 July 2010

Amal Jariah


TAKENNN!!!


Saya nak buat GIVE AWAY mahap la ye, kalo mcm poyo sikithehe. menarek tak? heheh..aku ada kawan, tp nama dia juriah, bukan jariah psst.. wehhh yong, tak reti2 nak contact aku ke..rindu neh

saya nak giveaway my miniture set GUERLAIN yang saya dapat ritu. Bukan sbb dah tanak barang2 tu, no.. tak pnah pakai pun, bukak2 n amek bau tu adala haha... sbbnya saya takmo pakai guerlain skincare set tu, so drpd dia dok terperuk kat situ, baik saya kasik kat sapa2 yang berminat nak try.. miniture2 cinonet jer pun :)

kalo nak tgk gamba2 dia, buleh refer link INI. haaa... mende2 tuh la yg akan saya kasik, tp kotak saya dah buang sbb nanti kalu nak post ke mana2 cam susah sikit.. err..at least susah for me la kan...err.. meteorites tu idok la mak naka kasik hehe... oo yess, the lip glose also included

So, those who is interested, email me or drop me a msg at my chatbox and we'll be keep in touch.

tocheh...


Photobucket

8 comments:

croft said...

hehehe....tetiba jer sy bagi comment eh? psl ada give away punya pasal

- pembaca blog senyap

S.u.F.e.e said...

ala laling..

dah ada org email akak tadi :).. sorie yek...
thanks sbb sudi bersuara or memberi comment

che'puan Idot said...

susah-susah je u nih.
kan senang je u pass kat i?
sekangkang kera je jarak kita.
anytime barang u let go, u let me know, senang nya cerita.
ko saja buat aku yg lembab ni memang tak menang peraduan.

S.u.F.e.e said...

ngeh ngeh ngeh

ko takkan la nak amek miniture, haruslah complete perfect settt!!
takble takble nanti banak awal, lepas banak kite kawtim ok babe

ieda said...

Hem..igtkan nk lelong sgala mok liko Guerlain tu..kalu dok..mesti aku sound doh..kato doh mek tok nih!!! hahaha..

S.u.F.e.e said...

melelong guerlain meterites ku? ooowhhhh harusla tidakkkkkkk

mimi said...

Aku dok terfikir apasal tetiba timbul name kak Ju neh?... Alah dia tu bz banget.. kang aku cakap kat dia suruh kol ko erk...

S.u.F.e.e said...

mimi..

eh, ko nak kan juicer tu, hehe..aku mcm malas nak post la, nt kalu aku gi shah alam, aku carik ko leh? ke nak aku post jgak?

bak no tepon la senang, email aku yg dulu dah tak bkak :)