Thursday, 22 July 2010

Gundah





hati dah mula gundah berkelana

sbb, dah nak kene mulakan keje2 renovation umah
dulu, time reno umah.. ke laut semua tugas2 hakiki
now, nak mulakan balik keje2 tu dekat umah lain
yes.. aku akan pindah umah lagi..
mak mentua sayang kannnnn
kalu tahu nak dpt umah lain
takde de aku nak renno umah skrg sepenuh hati
kejam tak ayat aku?

walawehhhh....
mana sempat nak scout cari orang grill
yang bleh siap 2 weeks
(kang kalu cepat2 sgt siapnya and buruk, aku jugak yang jadi shrek!)
sib baik orang plaster ceiling dah ada
lampu2 kipas econ tu tinggal call electrician kedai jer kot
kitchen cabinet lagi.. haihh
sempat ke masuk before puasa neh
nak fikir pasal conference lagi
publications dah lama taruk lemari hehehe
adeh la



yang pasrah
*eh, ada sari lg tak abeh ganti pose



Photobucket

2 comments:

che'puan Idot said...

mak mentua sayang u lah!

alahai, rumah yang sekarang ni pun aku tak sempat tgk lagi makeover nya!
tunggu lah pindah masuk after raya?

zue said...

InsyaAllah... lepas raya aku gi KL... 99% akan meringankan langkah aku ke presint 9.. hehehe... tak sabar nak tengok rumah baru... (org masuk rumah, aku plak yg ober excited... buleh?)